Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ:Στις 16 Νοεμβρίου ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

Σε μποϋκοτάρισμα της Alpha Bank προτρέπουν ΑΔΕΔΥ και ΠΟΕ-ΟΤΑ




 Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το ενημερωτικό δελτίο της Alpha Bank το οποίο προτρέπει την κυβέρνηση να συνεχίσει τις απολύσεις στο δημόσιο. Τόσο η ΑΔΕΔΥ, όσο και η ΠΟΕ-ΟΤΑ με ανακοινώσεις τους ενημερώνουν τους εργαζόμενους στο Δημόσιο για τις “προτάσεις” της τράπεζας και τους καλούν να διακόψουν τις όποιες συναλλαγές έχουν με αυτήν.
Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ
Με την παράκληση να αποσταλεί σε όλα τα Πρωτοβάθμια Σωματεία  και να ενημερωθεί κάθε εργαζόμενος στο Δημόσιο.
Τώρα… Κοινά Συμπεράσματα – Κοινή Στάση – Κοινή δράση απέναντι σε όσους
 μας πολεμούν και ταυτόχρονα θέλουν να κερδίζουν από εμάς !!!
Απευθυνόμενοι στους συναδέλφους μας (εργαζόμενους στον Δημόσιο Τομέα) και κυρίως σε εκείνους που διατηρούν τραπεζικούς λογαριασμούς καταθέσεων, λογαριασμούς μισθοδοσίας ή έχουν άλλους είδους-χρηματοπιστωτικής φύσεως- συναλλαγές με την Alpha Bank, σας ενημερώνουμε σχετικά με τα όσα δημοσιεύει η Διεύθυνση Οικονομικών Μελετών της Τράπεζας, στα Εβδομαδιαία Οικονομικά Δελτία της, εδώ και μήνες, σχεδόν σε κάθε Τεύχος, αναφερόμενη σε θέματα Δημοσίου, Δημοσίων Υπαλλήλων, εργασιακών και μισθολογικών θεμάτων των εργαζόμενων στο Δημόσιο Τομέα.
Ενδεικτικά σας κοινοποιούμε:
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ALPHA BANK (12-9-2012)
“…η κυβέρνηση από την πλευρά της θα πρέπει να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την εξασφάλιση της συνέχισης της δημοσιονομικής προσαρμογής με ταυτόχρονη ανάκαμψη της οικονομίας. Για το σκοπό αυτό, η κυβέρνηση θα πρέπει να εγκαταλείψει την ζημιογόνο πολιτική του τύπου δεν θα απολυθεί κανείς στο Δημόσιο τομέα.”
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ALPHA BANK (21-9-2012)
“…Οι απασχολούμενοι στον Δημόσιο Τομέα έχουν ήδη μειωθεί στο επίπεδο του τέλους της δεκαετίας του 1990. Με τη δέσμευση δε της κυβέρνησης στο Μνημόνιο για μείωση του προσωπικού στον δημόσιο τομέα κατά 150.000 άτομα από το τέλος του 2010 έως το τέλος του 2015, η αποχώρηση εργαζομένων από το Δημόσιο θα συνεχισθεί και τα επόμενα έτη… 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τι συνέβει στην Ιαπωνία;

ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΌ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Πληροφορίες που ήρθαν στην Petrelaiopigi αναφέρουν ότι από το νέο έτος η  Εθνική Ασφαλιστική δεν θα καλύπτει όλο το ποσό στις εξετάσεις και σκέφτεται να σπάσει το συμβόλαιο λόγω χαμηλών ασφαλίστρων εάν δεν δοθεί αύξηση 2-3 ευρώ το μήνα.Το σωματείο τi σκέφτεται να κάνει για αυτή την εξέλιξη ; Αληθεύουν οι φήμες ότι ο πρώην Ασφαλιστής- πρόεδρος του σωματείου δεν δέχεται την αύξηση και θα ψάξει να πάει σε άλλη ασφαλιστική εταιρεία ;

Τι θα ήταν η Γερμανία χωρίς τις μειώσεις του χρέους της σήμερα....;


Τι θα ήταν η Γερμανία χωρίς τις μειώσεις του χρέους της σήμερα....;

Η χώρα που βάσισε κατά κύριο μέρος την ανάπτυξή της στη διαγραφή χρεών που της έγινε από τα προπολεμικά και μεταπολεμικά χρέη της (αιματοκύλισε την Ευρώπη 2 φορές μη το ξεχνάμε) είναι η ίδια χώρα που προασπίζεται τη λιτότητα επί 3 χρόνια στην Ευρωζώνη.
Είναι η ίδια χώρα-δια μέσου του Υπουργού Οικονομικών της-που διαλαλεί ότι δεν δέχεται περαιτέρω απομείωση του ελληνικού χρέους καθώς θεωρεί επαρκή την απομείωση που "τίναξε" στον αέρα ασφαλιστικά ταμεία και Έλληνες μικροομολογιούχους, ενώ εξασφάλισε ξένους πιστωτές (δια του Αγγλικού Δικαίου και ελληνικές Τράπεζες (δια της ανακεφαλαιοποιήσεως)...
Εκείνη λοιπόν η χώρα που βάσισε το οικονομικό της θαύμα, ακριβώς πάνω σε ότι αρνείται σήμερα για τον Ευρωπαϊκό Νότο είναι τουλάχιστον άξια απομόνωσης και εξοβελισμού από την Ευρωπαϊκή Ένωση...
Ας πάνε λοιπόν οι ηγέτες του Νότου αν έχουν κότσια και ας πούνε στη Γερμανία ότι η μόνη λύση είναι αυτό που έκανε και η ίδια τόσα χρόνια... Δεν είναι ούτε δύσκολο,ούτε αδύνατο να συμβεί...
Μείωση των χρεών των χωρών του Νότου και ρήτρα πραγματικής ανάπτυξης... Να ανθίσουν Βιομηχανίες παντού.Εκεί ναι θα θέλαμε τη τεχνογνωσία τους. Να μας πούνε πως να το κάνουμε.. Αλλά εμείς ως αφεντικά και εμείς ως εργάτες. Όχι τα καραγκιοζιλίκια περί δήθεν ξένων επενδύσεων και ξεπουλήματος της χώρας που επιχειρείται με τη συνενοχή των εγχώριων συγκυβερνούντων.
Για την ιστορία αν η Γερμανία δεν απομείωνε το προπολεμικό(χρέος από Α Παγκόσμιο Πόλεμο) και μεταπολεμικό (χρέος από Β Παγκόσμιο Πολεμο) στο -μόλις-4% των εξαγωγών της περίπου 200 εκ. Μάρκα (ποσό μηδαμινό για το χρέος που είχε συσσωρευτεί κυρίως λόγω των αποζημιώσεων) θα ήταν μια κατ'εξακολούθηση χρεοκοπημένη χώρα...
Δε μπορεί λοιπόν να αρνείται αυτό που της δόθηκε απλόχερα τόσο καιρό... 
ΠΗΓΗ:ramnousia.com

Υγεία μόνο για τους έχοντες, οι υπόλοιποι στον Καιάδα… Οι πολιτικές άγριας λιτότητας και περικοπών των τελευταίων κυβερνήσεων δημιούργησαν μια νέα κοινωνική ομάδα: τους «νεόπτωχους». Οι αποφάσεις της τελευταίας κυβέρνησης προχωρούν ακόμα παρακάτω το σενάριο: στερούν στους «νεόπτωχους» την πρόσβαση στην Υγεία και τους οδηγούν στον σύγχρονο Καιάδα.


Υγεία μόνο για τους έχοντες, οι υπόλοιποι στον Καιάδα…

Η δημιουργία του ΕΣΥ είχε στόχο να λειτουργήσει ένα σύστημα που θα παρείχε πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας σε όλους τους Έλληνες πολίτες ανεξαιρέτως.
Σήμερα το ΕΣΥ έχει καταλήξει να απευθύνεται στην ελίτ των εχόντων, καθώς όποιος δεν έχει ασφαλιστική κάλυψη και αδυνατεί να πληρώσει, δεν έχει πολύ απλά πρόσβαση.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «το Βήμα της Κυριακής», τα νοσοκομεία του ΕΣΥ είναι πλέον «κλειστά» για όσους δεν έχουν να πληρώσουν, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Έτσι, εκατοντάδες άνθρωποι αναγκάζονται να καταφύγουν στα κοινωνικά ιατρεία, ζητώντας βοήθεια. Και δεν μιλάμε μόνο για απλά περιστατικά, αλλά για καρκινοπαθείς, ασθενείς με χρόνιες παθήσεις και άλλα σοβαρά περιστατικά.
Σύμφωνα μάλιστα με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργο Πατούλη, μόνο από το Φεβρουάριο έως τώρα, περισσότεροι από 13.500 ασθενείς έχουν επισκεφθεί το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής.
«Είναι αδιανόητο μια χώρα να θεωρείται πολιτισμένη, όταν στερεί το δικαίωμα στην ίαση, στην παράταση ζωής και στο θάνατο με αξιοπρέπεια. Το δικαίωμα σε γιατρούς και νοσηλευτές να προσφέρουν αυτό που διδάχθηκαν. Η φιλανθρωπία δεν αρκεί για να λύσει το πρόβλημα», υποστηρίζει ο συντονιστής διευθυντής του Νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου» κ. Νίκος Μάλαμος.
Σα να μην έφταναν αυτά, η υποχρεωτική συνταγογράφηση δραστικής ουσίας καταδικάζει σε θάνατο τις πιο ευπαθείς ομάδες του ελληνικού λαού και μειώνει το προσδόκιμο ζωής όλων μας,
Δυστυχώς, όμως τα μηνύματα αυτά απευθύνονται σε κυβερνητικά ώτα μη ακουόντων. 
ΠΗΓΗ:newsbomb.gr


ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Καταργούν την συνθήκη της Ζυρίχης! - Αναλαμβάνει το ΝΑΤΟ "εγγυητής" για κοιτάσματα!




Νέο σχέδιο επίλυσης του Κυπριακού, που αναφέρεται σε μιά  χαλαρή ομοσπονδία, επεξεργάζεται o OHE (εμπνευστής φυσικά οι ΗΠΑ), αλλά το σημαντικότερο βρίσκεται αλλού: Στο ότι το ΝΑΤΟ πατά στο νησί και επίσημα από την την πίσω πόρτα, ως "εγγυητής" της ασφάλειας του νησιού!
Πληροφορίες από τις Βρυξέλλες αναφέρουν ότι μετά τη διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών του 2013 και αφ'όσον αναδειχθεί νικητής το ΔΗΣΥ και αναλάβει πρόεδρος ο Νίκος Αναστασιάδης εγνωσμένων φιλοαμερικανικών και φιλοβρετανικών κατευθύνσεων, θα υπογραφεί εντός του 2013 ένα σχέδιο διχοτόμησης στην πράξη, το οποίο θα έχει τον μανδύα "χαλαρής ομοσπονδίας", αλλά το ενδιαφέρον βρίσκεται αλλού:
Το ΝΑΤΟ θα αναλάβει ρόλο εγγυητή της συμφωνίας και η βρετανική περιοχή του Ακρωτηρίου, όπου βρίσκεται η μεγάλη βρετανική βάση, θα μετατραπεί σε ΝΑΤΟϊκό έδαφος!
Κατ'αυτό τον τρόπο θα ακυρωθεί και η συμφωνία της Ζυρίχης, που προβλέπει την ανεξαρτησία της Κύπρου και ως εγγυήτριες δυνάμεις την Ελλάδα, την Τουρκία και την Βρετανία και πλέον μοναδική εγγυήτρια δύναμη θα οριστεί το ΝΑΤΟ.
Για να επιλυθεί και το περιουσιακό το οποίο θεωρείται το μεγάλο "αγκάθi" επάνω στο οποίο έχουν αναχαιτιστεί όλες οι προηγούμενες προσπάθειες "επίλυσης" του Κυπριακού, θα υπάρξει ένα μεγάλο κεφάλαιο, το οποίο θα αποζημιώσει τουw Κύπριους. Μάλιστα όπως αναφέρει το sigmalive στην Κύπρο "Το σχέδιο είχε υποβληθεί και στην κυβέρνηση Χριστόφια, αλλά είχε απορριφθεί αφού προβλέπει ουσιαστικά την μετατροπή της Κύπρου στο πρώτο ΝΑΤΟϊκό κράτος!
Στο νέο σχέδιο υπάρχει επίσης πρόνοια για τη μεταφορά του φυσικού αερίου και του πετρελαίου της Κύπρου στην Ευρώπη, μέσω Τουρκίας, κάτι που όπως υποστηρίζει η εφημερίδα, επιβεβαιώνεται και από συμμετοχή του Πρέσβη των ΗΠΑ στην Κύπρο John Koenig, σε μυστική διάσκεψη για το φυσικό αέριο, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Άγκυρα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το μόνο πράγμα που δε θα σου στερήσουν ΠΟΤΕ…

γιατί υπάρχει λόγος… 

 Πόσο δίκιο έχουν αυτά τα παιδιά που το έγραψαν…
 ΠΗΓΗ:olympia.gr

Η Γερμανία στριμώχνεται. ΔΝΤ – ΕΚΤ προωθούν «κούρεμα» 50%!!!




Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, ΔΝΤ και ΕΚΤ προωθούν «κούρεμα» του ελληνικού χρέους κατά 50% που κατέχει ο δημόσιος τομέας, ώστε το 2020 από το 144% του ΑΕΠ να πέσει στο 70%. Εννοείται πως η Γερμανία αντιδρά κάθετα με...
αυτή την στόχευση.
Το έχουμε υποστηρίξει κατ’ επανάληψη και το υποστηρίζουμε και τώρα, πως η Γερμανία πλησιάζει με ταχύτητα στο «σημείο χωρίς επιστροφή». Δηλαδή το σημείο που πρέπει να αποφασίσει αν θα μείνει στο ευρώ ή θα βγει από το ευρώ. Η Γερμανία ξέρει πολύ καλά πως αν μείνει μέσα στη Νομισματική Ένωση, τότε ως η πιο πλούσια οικονομία θα πρέπει να προσφέρει και τα πιο πολλά για να διατηρηθεί αυτή η Ένωση. Γνωρίζει λοιπόν πως αν πει το ναι στο ελληνικό «κούρεμα», ναι στην έκδοση ευρωομολόγων, ναι στην έκδοση νέου χρήματος, ναι στο δανεισμό των κρατών απευθείας από την ΕΚΤ κ.λ.π. τότε πλέον φυλακίζεται μέσα στην Ένωση και οποιαδήποτε προσπάθεια εξόδου της στο μέλλον θα της κοστίσει πολύ περισσότερο από μια έξοδο αυτή τη στιγμή.  
Η Γερμανία προσπάθησε να καθυστερήσει την έλευση αυτού του «σημείου χωρίς επιστροφή», υποβάλλοντας την Ευρωζώνη σε εξαντλητική δημοσιονομική πολιτική, η οποία όμως αποδεικνύεται ότι φέρνει αντίθετα αποτελέσματα και τελικά θα οδηγήσει σε διάλυση της Ευρωζώνης.
Επομένως η μπάλα τώρα είναι στην πλευρά της Γερμανίας και πρέπει να κάνει παιχνίδι. Αν επιμείνουν ΔΝΤ και ΕΚΤ στην κατεύθυνση που αναφέρει το Spiegel, ίσως σε λίγους μήνες να μην υπάρχει η Ευρωζώνη.  
ΠΗΓΗ:hassapis-peter.blogspot.gr

Επέτειος από την ηρωικότερη στιγμή της Αντίστασης




Ήταν 25 Νοεμβρίου του 1942. Αντάρτες του ΕΛΑΣ (Εθνικός Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός) και του ΕΔΕΣ (Εθνικός Δημοκρατικός Ελληνικός Σύνδεσμος),καθώς και Άγγλοι κομάντος προχώρησαν στην υπέρτατη πράξη αντίστασης κατά των γερμανικών κατοχικών δυνάμεων.
Η ανατίναξη της σιδηροδρομικής γέφυρας του Γοργοποτάμου αποτέλεσε καίριο πλήγμα για τις γερμανικές δυνάμεις, καθώς επρόκειτο για μία μοναδική αξιόπιστη δίοδος προς τα λιμάνια της Νότιας Ελλάδας και η αχρήστευσή της θα προκαλούσε τη διακοπή του ανεφοδιασμού της γερμανικής στρατιάς του Ρόμελ στη Βόρειο Αφρική. 
Στις 29 Σεπτεμβρίου 1942 μία ομάδα αποτελούμενη από δώδεκα κομάντος, με επικεφαλής τον συνταγματάρχη Έντι Μάιερς και τον ελληνομαθή ταγματάρχη Κρις Γουντχάουζ, έπεσε με αλεξίπτωτα στην περιοχή της Γκιώνας. Ανάμεσά τους ήταν ο Ελλαδίτης Θεμιστοκλής Μαρίνος κι ένας Κύπριος με το κωδικό όνομα «Γιάννης». Σκοπός τους, να έλθουν σε επαφή με έλληνες αντάρτες και να υλοποιήσουν την «Επιχείρηση Χάρλινγκ», που είχε σχεδιάσει το Συμμαχικό Στρατηγείο στο Κάιρο.
Το σχέδιο συνίστατο στην ανατίναξη μιας από τις τρεις γέφυρες Παπαδιάς, Ασωπού και Γοργοποτάμου (και οι τρεις βρίσκονται στον ορεινό όγκο του Μπράλλου), πάνω από τις οποίες διέρχεται η σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκης - Αθηνών. Ήταν η μοναδική αξιόπιστη δίοδος προς τα λιμάνια της Νότιας Ελλάδας και η αχρήστευσή της θα προκαλούσε τη διακοπή του ανεφοδιασμού της γερμανικής στρατιάς του Ρόμελ στη Βόρειο Αφρική. Βρισκόμαστε λίγο πριν από την Μάχη του Ελ Αλαμέιν, που θα έκρινε πολλά για την πορεία των στρατιωτικών επιχειρήσεων στην περιοχή αυτή.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΥΤΕ ΧΡΗΣΗ ΒΡΟΧΙΝΟΥ Θα πούμε το νερό νεράκι αλλά θα...αναπνέουμε (Vid)



Παραχωρούνται ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΡΑ (πήγες, ποτάμια, λίμνες) από τις Περιφέρειες στην ΕΥΔΑΠ, η οποία με τη σειρά τα ΠΟΥΛΑΕΙ σε ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ, που πλέον θα έχουν το απόλυτο μονοπώλιο, με ότι αυτό σημαίνει:
Με την παρούσα ΚΥΑ, προχωράει ένα βήμα περισσότερο, ο έλεγχος του νερού. Το κράτος, θεωρεί το νερό δικό του αγαθό. Η δικαιολογία είναι πως ‘πρέπει να προστατευθεί το περιβάλλον και η δημόσια υγεία’. Η πραγματικότητα είναι πως θέλουν να ελέγχουν το πόσοι και ποιοι από μας, θα έχουν νερό (άρα θα μπορούν να ζουν).
Αν πάμε στην αίτηση- δήλωση που προτείνει η ΚΥΑ, βλέπουμε πως στην προέλευση του νερού, αναφέρεται ‘μεταβατικά ύδατα, παράκτια ύδατα, άλλο’. Το νερό της βροχής, άνετα μπορεί να θεωρηθεί ότι ‘μεταβαίνει’ από τις ψηλότερες στις χαμηλότερες περιοχές. Αν λοιπόν φτιάξουμε μια δεξαμενή και το μαζεύουμε, θα πρέπει να το δηλώσουμε και να πάρουμε άδεια χρήσης, αφού ανήκει στα ‘μεταβατικά’.
Τροποποίηση της αριθ. οικ. 150559/10.6.2011 απόφασης (ΦΕΚ Β’ 1440/16.6.2011) 1.
Η παρ. 1 του άρθρου 2, όπως αντικαταστάθηκε με την αριθ. 160143/8.12.2011 απόφαση (ΦΕΚ Β’ 2834/15.12.2011), αντικαθίσταται ως εξής:
"1. Όσοι θεμελιώνουν δικαίωμα χρήσης νερού σύμφωνα με το άρθρο 1 της παρούσας, υποχρεούνται να ζητήσουν την έκδοση άδειας χρήσης νερού για υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού, σύμφωνα με τις διαδικασίες της παρούσας, μέχρι 17 Δεκεμβρίου 2012".
Έτσι καταγράφονται πηγάδια, στέρνες και αφού γίνει -πολύ σύντομα-, θα ζητήσουν τον πλήρη έλεγχο.
Πρόκειται για το πρώτο βήμα, για τον έλεγχο του υδατικού δυναμικού από την τρόικα που περνάει εντέχνως με την προφαση της ορθολογικής διαχείρισης του υδάτινου δυναμικού και της δημόσιας υγείας. Στόχος είναι η καταγραφή όλων των ιδιωτικών και δημόσιων πηγών προκειμένου να ενταχθούν στα διαχειριστικά σχέδια που εκπονούνται σε επίπεδο περιφερειών, με σκοπό να πουληθούν τα νερά σε ιδιώτες που στη συνέχεια θα μεταπωλούν το νερό στους αγρότες.
Δηλαδή το αγαθό που η γη προσφέρει στους αγρότες, μέσα στα ίδια τους τα χωράφια, θα πληρώνουν για να το χρησιμοποιούν.
Στις ΗΠΑ, όπου έχουν αγοράσει εταιρείες τα νερά έχουν επιβάλλει νόμους με τους οποίους ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΒΡΟΧΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΒΑΡΕΙΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΡΒΕΛΕΡ-ALERT!....ΕΧΕΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΡΙΟ ΤΟΥ 2013

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ "ΜΑΣΚΕΣ" Ο Ο.Η.Ε διαφημίζει την Agenda 21! (vid)




Βρισκόμαστε στην εποχή που οι μάσκες πέφτουν, και πλέον όλα τα κάνουν μπροστά στα μάτια μας, περισσότερο τους ενδιαφέρει να έχουμε μεγάλο χρόνο αντίδρασης, ώστε να προλάβουν να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους. Εφόσον φτάσαμε στο σημείο ένας διεθνής οργανισμός όπως τα Ηνωμένα Έθνη να βγάζει διαφήμιση για την Ατζέντα Απομείωσης του Πληθυσμού (Ατζέντα 21).. τα πράγματα έχουν λάβει άσχημη τροπή...
Στο ανατριχιαστικό βίντεο που ακολουθεί μία ηλικιωμένη γυναίκα αναφέρει ότι η ανθρωπότητα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στην αύξηση του πληθυσμού της γης και πιο συγκεκριμένα στον «αριθμό των νέων ανθρώπων που γεννιούνται». Ως πρόφαση για τη δικαιολόγηση της προώθησης της Ατζέντας 21 είναι να «δοθεί η ευκαιρία στα παιδιά μας να ζήσουν μία καλή ζωή».
Η διαφήμιση δείχνει ηλικιωμένους και μεσήλικες ανθρώπους να επαναλαμβάνουν ότι έχουν ζήσει μία καλή ζωή.. και αυτό τι σημαίνει; Να σταματήσουν να ζουν; Και οι επόμενοι τι πρέπει να κάνουν; Να αυτοευνουχιστούν μήπως για να ικανοποιηθουν οι "παλαβοί" της Παγκόσμιας Ελίτ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ