Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

To σκίτσο γροθιά στα social media: Το χέρι που τραβά από τον τάφο το τέρας του ναζισμού στην Ελλάδα


Ενα απλό σκίτσο προκαλεί ανατριχίλα και κόβει την ανάσα αποτυπώνοντας τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το τέρας του ναζισμού που έθαψε η Ελλάδα το 1945, τώρα ξυπνά ξανά. Το σκίτσο κυκλοφορεί ευρέως στα social media με αφορμή τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Το σκίτσο συνοδεύεται από την ένδειξη RIP #PavlosFyssas
 Πηγή: iefimerida.gr
  
ΠΗΓΗ:papaioannou-giannis.net

Κύμα αλλαγών σε συντάξεις-επιδόματα


Νέο γύρο ενοποιήσεων των Ταμείων προτείνει ο ΟΟΣΑ, με έκθεση που παρελήφθη από το υπουργείο Εργασίας. Ως φορείς κύριας ασφάλισης διατηρεί μόνο τρεις, το ΙΚΑ, τον ΟΑΕΕ και τον ΟΓΑ.

Όπως αναφέρει το «Έθνος», η ηγειονομική περίθαλψη θα παρέχεται μόνο από τον ΕΟΠΥΥ. Οι υποδεικνυόμενες συγχωνεύσεις συνοδεύονται από σειρά δραστικών αλλαγών στις συντάξεις και στα επιδόματα που χορηγούνται και οδηγούν σε κατάργηση των ειδικών ρυθμίσεων, ώστε να επέλθει εξίσωση εισφορών και παροχών.

Ενδεικτικό της έκτασης των αλλαγών είναι πως προτείνεται η αντικατάσταση των παροχών σε 500.000 αναπήρους (συντάξεις και επιδόματα) από ένα νέο επίδομα -ύψους 500 ευρώ- το οποίο θα δίνεται με αυστηρά εισοδηματικά κριτήρια.

Ουσιαστικά στη μελέτη προτείνεται όλα τα μη ανταποδοτικά επιδόματα να δίνονται με βάση το εισόδημα, προκειμένου να στηριχθούν οι ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού (κάτι που θα επηρεάσει βέβαια τον τελικό αριθμό των δικαιούχων).

ΠΗΓΗ:defencenet.gr

Μέτρα για την αιθαλομίχλη από τα τζάκια


Σχέδιο δράσης για την πρόληψη και αντιμετώπιση των προβλημάτων από την αιθαλομίχλη, που αναμένεται και κατά το φετινό χειμώνα από την ευρεία χρήση ατομικών συστημάτων θέρμανσης (π.χ. σόμπες, τζάκια) και την καύση ακατάλληλων υλικών, ετοιμάζει το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Ο υπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Μανιάτης έστειλε σήμερα σχετική επιστολή προς τους συναρμόδιους υπουργούς και στα μέτρα που εισηγείται περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, η λήψη έκτακτων μέτρων στις περιπτώσεις που η ατμοσφαιρική ρύπανση υπερβαίνει τα όρια που θα καθοριστούν, ο έλεγχος των στερεών καυσίμων και των συσκευών θέρμανσης που διακινούνται στην αγορά, κ.α.

Η επιστολή απευθύνεται στους υπουργούς Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη, Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Κωστή Χατζηδάκη, υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια, και στον πρόεδρο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Γιάννη Σγουρό.

Οι δράσεις που προωθούνται είναι:

- Έκδοση πορίσματος για τον καθορισμό οριακών τιμών αιωρούμενων σωματιδίων, για την ενημέρωση του πληθυσμού και τη λήψη εκτάκτων μέτρων (από την ήδη υπάρχουσα επιτροπή του υπουργείου Υγείας).

- Σύσταση Διυπουργικής Επιτροπής, για τον καθορισμό έκτακτων μέτρων ανάλογα με τις υπερβάσεις των ορίων, καθώς και του μηχανισμού παρακολούθησης και εφαρμογής τους.

- Έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης, για τη θεσμοθέτηση των παραπάνω ορίων και μέτρων.

- Εντατικοποίηση και συντονισμός στοχευμένων ελέγχων της αγοράς βιοκαυσίμων και των αντίστοιχων συσκευών θέρμανσης, σε όλα τα στάδια (παραγωγή, εισαγωγή, εμπορία) από τους αρμόδιους φορείς.

- Σύσταση διυπουργικής ομάδας εργασίας, με τη συμμετοχή τουλάχιστον του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και επιστημονικών φορέων, για την επεξεργασία σχεδίου απόφασης για την καθιέρωση υποχρέωσης ελέγχου δοκιμής των λεβήτων στερεών βιοκαυσίμων όσον αφορά στις εκπομπές καυσαερίων.

- Έκδοση απόφασης σχετικά με τις υποχρεωτικές ενδείξεις των συσκευασιών καυσίμων στερεής βιομάζας (ετικέτα).

- Συντονισμός για τη διενέργεια προληπτικών ελέγχων σε εστίες καύσης (κεντρικές θερμάνσεις, αρτοκλιβάνους, βιομηχανικούς λέβητες) από τις υπηρεσίες των Περιφερειών, στις οποίες έχει μεταβιβαστεί η σχετική αρμοδιότητα.

- Εκπόνηση και εφαρμογή σχεδίου ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών, τόσο για την πρόληψη του φαινομένου, όσο και κατά τη διαχείριση των επεισοδίων. Έμφαση θα δοθεί σε ειδικές ομάδες πληθυσμού (πχ. σχολεία, ευπαθείς ομάδες).

- Έκδοση πορίσματος για την αποφυγή προώθησης μη ποιοτικών συστημάτων θέρμανσης στην αγορά.

- Σύσταση ομάδας εργασίας για την παρακολούθηση της εφαρμογής της απαγόρευσης της κυκλοφορίας συγκεκριμένων κατηγοριών φορτηγών από τον Σεπτέμβριο του 2013 (Πράσινος Δακτύλιος) και της κυκλοφορίας συγκεκριμένης τεχνολογίας οχημάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

ΠΗΓΗ: defencenet.gr

Το τέλος λιγνίτη θα "πληρώσει" την αποκρατικοποίηση του ΑΔΜΗΕ;


"Κλείδωσε" και με την έγκριση της τρόικας η πώληση του 100% των ηλεκτρικών δικτύων (ΑΔΜΗΕ), το 66% των οποίων θα αγορασθεί από στρατηγικό επενδυτή, και το 34% από το Δημόσιο, με το διαγωνισμό να προκηρύσσεται στις αρχές Δεκεμβρίου.
Παραμένει ωστόσο το αγκάθι από πού θα βρει κεφάλαια το Δημόσιο για να αγοράσει αυτό το 34%.
Σύμφωνα λοιπόν με πρόταση που διατυπώθηκε σε χθεσινή συνάντηση που είχε με την ηγεσία του ΥΠΕΚΑ τεχνικό κλιμάκιο της τρόικας (σσ: το συγκεκριμένο έχει σαν βασικό του αντικείμενο την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ), ως μοναδική λύση προκρίνεται ένα είδος συμψηφισμού.
Τι σημαίνει αυτό; Να συμψηφίσει για παράδειγμα το Δημόσιο το ποσό που θα χρωστά στη ΔΕΗ για την αγορά του 34% με τη δική της υποχρέωση να καταβάλει ετήσιο τέλος λιγνίτη, ως ποσοστό επί του κύκλου εργασιών της, με το οποίο καλύπτονται οι ανάγκες των ΑΠΕ.
Το σκεπτικό της συγκεκριμένης πρότασης είναι το Δημόσιο να «εξοφλήσει» σταδιακά τη ΔΕΗ, επιτρέποντάς της να μην καταβάλει τέλος λιγνίτη για χρημαγτικό ποσό ίσο με αυτό που θα κριθεί ότι αντιστοιχεί στο 34%, για όσο διάστημα χρειαστεί.
Είναι ασαφές αν η πρόταση αυτή μπορεί νομικά να «περπατήσει». Δεδομένου ωστόσο ότι η αδυναμία καταβολής κεφαλαίων από το Δημόσιο είναι πασιφανής, εφόσον αυτή καλυφθεί με έναν τέτοιου είδους συμψηφισμό, θα χρειαστεί να γίνει νομοθετική παρέμβαση, ενώ θα απαιτηθεί πιθανότατα και η έγκρισή της ΡΑΕ.
Όλες αυτές οι διαδικασίες, μαζί με τις υπόλοιπες προετοιμασίες για την προκήρυξη του διαγωνισμού (επεξεργασία από τους συμβούλους κ.ά.), θα διαρκέσουν ένα εύλογο διάστημα, τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου. Το πλάνο επομένως είναι η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το 100% του ΑΔΜΗΕ να προκηρυχθεί γύρω στις αρχές Δεκεμβρίου.
Στη χθεσινή πάντως συνάντηση του ΥΠΕΚΑ με το τεχνικό κλιμάκιο των δανειστών, «κλείδωσε» η λύση για πώληση του 100%, ενώ για μια ακόμη φορά έγινε σαφές ότι το αρχικό πλάνο που είχε ανακοινώσει το ΥΠΕΚΑ (το οποίο μάλιστα τον περασμένο Ιούλιο είχε πάρει και την... έγκριση του υπουργικού συμβουλίου) είναι περίπλοκο, και δεν «περπατάει». Τι προέβλεπε; Να πουληθεί στο στρατηγικό επενδυτή το 49% των μετοχών του ΑΔΜΗΕ μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου με ταυτόχρονη ανάληψη από τον ίδιο του μάνατζμεντ, και σε δεύτερη φάση, να εξαγοράσει ένα επιπλέον ποσοστό 2%, φτάνοντας στο 51%.
Έσοδα
Στο ερώτημα που θα πάνε τα έσοδα από την πώληση του ΑΔΜΗΕ, ίσως ένα μεγάλο κομμάτι κατευθυνθεί στην εξυπηρέτηση του δανεισμού της ΔΕΗ, ένα άλλο στους μετόχους της επιχείρησης (εκτός από το Δημόσιο που κατέχει το 51% υπάρχουν τα ξένα funds, το ασφαλιστικό ταμείο των εργαζομένων), και ένα τρίτο πιθανότατα στη χρηματοδότηση της «Πτολεμαΐδας V».
Ενδιαφερόμενοι
Πολύς λόγος έχει γίνει και για τους πιθανούς «μνηστήρες» του ΑΔΜΗΕ. Πράγματι πριν από ένα και πλέον χρόνο είχε εκφραστεί έντονο ενδιαφέρον από την εταιρεία που ελέγχει τα δίκτυα της Κίνας (State Grid Corporation of China).
Σήμερα πάντως στελέχη της ενεργειακής αγοράς εκτιμούν ότι πιο πιθανό είναι να εμφανιστούν για τον ΑΔΜΗΕ διαχειριστές δικτύων της Δ. Ευρώπης, παρά Κινέζοι. Τέτοιοι θα μπορούσαν να είναι από την ιταλική Terna, πιθανώς διαχειριστές από τη Β. Ευρώπη όπως Ολλανδία, Βέλγιο, κ.ά.
Όσο για τους Κινέζους, όσοι παρακολουθούν το ελληνικό πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων, και το πώς αυτοί κινούνται σε διάφορα projects (π.χ. ΤΡΑΙΝΟΣΕ), αρχίζουν να πιστεύουν ότι «δύσκολα θα τους δούμε να επενδύουν όχι μόνο στην ενέργεια, αλλά οπουδήποτε».
"Μικρή ΔΕΗ" 


Τέλος στο μέτωπο της «μικρής ΔΕΗ», ο διαγωνισμός για την οποία θα ξεκινήσει αμέσως μετά την ολοκλήρωση εκείνου για τον ΑΔΜΗΕ, εδώ και καιρό συζητείται να «προικοδοτηθεί» με επιπλέον υδροηλεκτρικά.

Ίσως, με 1-2 ακόμη, μικρού μεγέθους υδροηλεκτρικές μονάδες, που δεν θα αλλάξουν το αρχικό σκεπτικό της πώλησης μιας εταιρείας με το 30% του παραγωγικού δυναμικού της σημερινής ΔΕΗ, αλλά θα την κάνουν ακόμη πιο ελκυστική στους εν δυνάμει αγοραστές.

Πάντως η γενικότερη εικόνα που δίνουν τα κυβερνητικά στελέχη είναι ότι επιθυμούν να επισπευτούν οι διαδικασίες ώστε η «μικρή ΔΕΗ» να είναι σε θέση να λειτουργεί υπό το νέο της αφεντικό ακόμη και μέσα στο 2015.
ΠΗΓΗ:energypress.gr

Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής δολοφόνησαν τον αντιφασίστα Παύλο Φύσσα


ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Αντιφασιστική συγκέντρωση στην Αμφιάλη(οδός Κεφαλληνίας) στις 5μμ 
Ο Παύλος Φύσσας, αντιφασίστας, δολοφονήθηκε με μαχαιριές τα ξημερώματα στην Αμφιάλη μετά από οργανωμένη επίθεση των νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Η ομάδα των σαράντα νεοναζί τής Χρυσής Αυγής έστησε καρτέρι σε πολυμελή παρέα νέων αντιφασιστών που βρίσκονταν χθες βράδυ στη καφετέρια Κοράλλι στην Αμφιάλη....
Φορούσαν μαύρα ρούχα, είχαν γάντια στα χέρια και σιδηρογροθιές και λειτουργούσαν με εντολές υπεύθυνων ως παραστρατιωτικό σώμα. Τραυματίστηκαν και άλλοι αντιφασίστες.

Ο δολοφόνος είχε φτάσει με αυτοκίνητο μπαίνοντας ανάποδα στην οδό Κεφαλληνίας. Δολοφόνησε με μαχαιριές τον αντιφασίστα Παύλο Φύσσα.

Οι νεοναζί συνδέονται άμεσα με την ομάδα που επιτέθηκε στα μέλη του ΚΚΕ, της ΚΝΕ και τους συνδικαλιστές της Ζώνης Περάματος. Στην περιοχή η φασιστική και ρατσιστική δράση των πυρήνων της Χρυσής Αυγής είναι απροκάλυπτη.

Η επίθεση έγινε με παρουσία της ομάδας ΔΙΑΣ της Αστυνομίας. Στο Αστυνομικό Τμήμα Κερατσινίου δολοφόνος και αντιφασίστες βρίσκονταν στον ίδιο δωμάτιο ανάκρισης!

Οι νεοναζιστικές επιθέσεις της Χρυσής Αυγής κλιμακώνονται το τελευταίο διάστημα. Η ηγεσία της Χρυσής Αυγής κλιμακώνει τις επιθέσεις απολαμβάνοντας πλήρη ασυλία από της ΕΛΑΣ και έχοντας την κάλυψη του Δένδια.

Η κυβέρνηση του Σαμαρά και ο Δένδιας είναι οι ηθικοί αυτουργοί που αφήνουν να κυκλοφορούν ατιμώρητοι οπλισμένοι με μαχαίρια δολοφόνοι χρυσαυγίτες. Είναι οι ίδιοι που στάζουν δηλητήριο κατά της αριστεράς και προχωράνε σε διώξεις των αντιφασιστών που καταγγέλλουν τους νεοναζί. Έσυραν στα δικαστήρια τον Σάββα Μιχαήλ και τον πρώην πρύτανη του ΕΜΠ μετά από γελοία μήνυση των νεοναζί του Αγίου Παντελεήμονα με μάρτυρες καραμπινάτα στελέχη της συμμορίας της Χρυσής Αυγής. 

Τώρα στήνουν κατηγορίες παρέα με την Χρυσή Αυγή κατά του συντονιστή της ΚΕΕΡΦΑ Πέτρου Κωνσταντίνου. Το καλοκαίρι είχαμε στοχοποίηση Γραφείων της αριστεράς, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στεκιών γειτονιάς ενώ γράφτηκαν συνθήματα σε Γραφεία με απειλές κατά της ζωής του Π.Κωνσταντίνου, δημοτικού συμβούλου Αθήνας.

Ο Δένδιας που κραύγαζε ότι θα συντρίψει τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής και ο Σαμαράς που θα προωθούσε νόμο κατά της ρατσιστικής βίας έφτασαν να οργανώνουν τα πογκρόμ της Αστυνομίας κατά των μεταναστών, να δίνουν κάλυψη στις προκλήσεις της Χρυσής Αυγής, να στήνουν διώξεις κατά των αντιφασιστών. 

Είναι η κυβέρνηση που για να επιβάλει τις απολύσεις-διαθεσιμότητες, το κλείσιμο σχολείων και νοσοκομείων δεν διστάζει να στοχοποιεί την αριστερά και το αντιφασιστικό κίνημα και να κάνει ανοίγματα στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής για να ανασυγκολλήσει τη δεξιά πολυκατοικία.

Είναι ώρα τιμωρηθούν οι νεοναζί δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής και να πετάξουμε στα σκουπίδια την κυβέρνηση Σαμαρά, μια άθλια παρέα φίλων των Τραπεζιτών, της Τρόικα και των νεοναζί. 
ΠΗΓΗ:ksipnistere.blogspot.gr

Νέα πτώση για το αργό που έκλεισε σε χαμηλό τεσσάρων εβδομάδων

Πετρελαιοπηγή
Πτωτικά κινήθηκε για τρίτη συνεχή ημέρα συναλλαγών η τιμή του πετρελαίου για να κλείσει στο χαμηλότερο επίπεδο σε διάστημα σχεδόν τεσσάρων εβδομάδων εν μέσω περαιτέρω ενδείξεων για άμβλυνση των εντάσεων στη Μέση Ανατολή.

Οι traders πετρελαίου αναμένουν τα στοιχεία για τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ,καθώς και τις αποφάσεις της Fed για τη νομισματική πολιτική που θα ανακοινωθούν αύριο.

Η τιμή του αργού, παραδόσεως Οκτωβρίου υποχώρησε κατά 1,17 δολάρια ή 1,1% για να κλείσει στα 105,42 δολάρια το βαρέλι στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης. Η τιμή που υποχώρησε 1,5% τη Δευτέρα, έχοντας χάσει 0,4% την Παρασκευή, βρέθηκε σήμερα στο χαμηλότερο επίπεδο από τις 22 Αυγούστου.

Οι ρευστοποιήσεις αυτής της εβδομάδας ακολούθησαν τη συμφωνία ΗΠΑ-Ρωσίας το σαββατοκύριακο για παράδοση των χημικών όπλων της Συρίας προκειμένου να αποφευχθεί μια στρατιωτική επέμβαση.


ΠΗΓΗ.capital.gr

Δύο ρωσικές εταιρείες ενδιαφέρονται για τα ΕΛΠΕ


Το ενδιαφέρον για τη εξαγορά των ΕΛΠΕ δύο μεγάλων Ρωσικών ομίλων, της Rosneft και της Gazprom Neft, του πετρελαϊκού βραχίονα της Gazprom, αποκάλυψε στους Έλληνες επιτελείς που είδε στην Αθήνα η πρόεδρος της Άνω Βουλής της Ρωσίας Βαλεντίνα Ματβιένκο που επισκέφθηκε επισήμως τη χώρα μας. Ωστόσο επισήμανε ότι για να προχωρήσει μια τέτοια προοπτική θα πρέπει να έχουν τελειώσει όλες οι πιθανές εκκρεμότητες με την Κομισιόν, προκειμένου να μην επαναληφθούν προβλήματα αντίστοιχα με εκείνα που προέκυψαν στο διαγωνισμό για τη ΔΕΠΑ. Η ρωσική πλευρά δηλαδή ζητάει οι όποιες αποφάσεις να ληφθούν μόνο από την ελληνική πλευρά, η οποία όμως  προηγουμένως θα έχει τελειώσει τα παζάρια με τις Βρυξέλλες. Δεν θέλουν να πλειοδοτήσουν και στη συνέχεια να ακυρωθεί ο διαγωνισμός με παρέμβαση Κομισιόν. 
Η Βαλεντίνα Ματβιένκο είχε μια συνολική στάση επί του θέματος των αποκρατικοποιήσεων. «Μόνο με αλλαγή στο μοντέλο προώθησης των διαγωνισμών του Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) θα μπορέσουν οι ρωσικές εταιρείες να συμμετάσχουν» διεμήνυσε στην ελληνική κυβέρνηση. Κατά τις επαφές της με τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά και τον υπουργό Εξωτερικών Ευαγγ. Βενιζέλο καθώς και με άλλα κυβερνητικά στελέχη εξήγησε πως «είναι δικαίωμα της Ελλάδας να αποφασίζει πως θα πωλήσει περιουσιακά στοιχεία». Πρόσθεσε, όμως, πως παρά το σοβαρό ενδιαφέρον για ενέργεια, μεταφορές και άλλους τομείς, οι πιθανότητες συμμετοχής ρωσικών ομίλων περιορίζονται από το σημερινό μοντέλο.
Σε μια προσπάθεια να εξηγήσει τη φυγή της Gazprom από το διαγωνισμό για τη ΔΕΠΑ (την τελευταία στιγμή), η Βαλ. Ματβιένκο παρουσίασε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου τις ρωσικές απαιτήσεις:
Για να επιστρέψει η Gazprom θέλει να έχει ολοκληρωθεί ολόκληρη η διαδικασία των εγκρίσεων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή πριν ληφθούν αποφάσεις για τον πλειοδότη του διαγωνισμού της ΔΕΠΑ. Οι Ρώσοι, όπως είχαν εξηγήσει στην κυβέρνηση (κατά την κα Ματβιένκο «τα κυβερνητικά στελέχη γνώριζαν τις επιφυλάξεις της Gazprom από την πρώτη στιγμή»), δε θέλουν εκπλήξεις. 

ΠΗΓΗ:energypress.gr

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΕΥΑΕ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ




Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Σας ενημερώνουμε ότι μετά την υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές της ΕΥΑΕ, οι αιτήσεις που κατατέθηκαν στην Εφορευτική Επιτροπή και αποτελούν το Ενιαίο Ψηφοδέλτιο είναι :

           1.   Δημητρίου Σοφία (ΕΚΟ)
           2.   Καμπάνης Δημήτριος (ΕΚΟ)
           3.   Καμπάνης Ιωάννης (ΕΚΟ)
           4.   Καραπαπάς Αθανάσιος (ΕΚΟ)
           5.   Κωνσταντακοπούλου Θεοδώρα (ΕΚΟ)
           6.   Κωστάκης Χρήστος (ΕΛΠΕ)
           7.   Μαγκανιώτης Στυλιανός (ΕΚΟ)
           8.   Σπανός  Σταύρος (ΕΚ)
           9.   Σταθόπουλος Θεόδωρος-Δημήτριος (ΕΛΠΕ)
           10. Φουντουκάκης Γεώργιος (ΕΛΠΕ)
           11. Χρυσοστομίδης Κωνσταντίνος (ΕΚΟ)

Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Τετάρτη 18/09/2013 από τις 09:00 έως 16:00 στην αίθουσα 08 / επίπεδο -1 στο Μαρούσι (Χειμάρρας).
Η/Ο ψηφοφόρος έχει δικαίωμα να βάλει από έναν (1) έως και τέσσερεις (4) σταυρούς.
Για την συμμετοχή στην ψηφοφορία απαιτείται η υπηρεσιακή ταυτότητα ή Αστυνομική ταυτότητα.

Η συμμετοχή όλων θεωρείται απαραίτητη και από τις τρεις εταιρείες
ΕΛΠΕ – ΕΚΟ – ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ




Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ