Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΥΑΕ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
 Μετά τις εκλογές της 18/09/13 για την εκλογή ΕΥΑΕ  Αµαρουσίου τα αποτελέσµατα έχουν ως εξής :
Εγγεγραµµένοι στις καταστάσεις: …419...
Για την ΕΥΑΕ
Ψήφισαν ....260......
Έγκυρα ....252.......
Άκυρα .......7........
Λευκά ….…1………
Αναλυτικά οι ψήφοι έχουν ως εξής:
1. ∆ηµητρίου Σοφία ……65…….
2. Καµπάνης ∆ηµήτριος ……18….…
3. Καµπάνης Ιωάννης ……51………
4. Καραπαπάς Αθανάσιος ……72………
5. Κωνσταντακοπούλου Θεοδώρα ……92………
6. Κωστάκης Χρήστος ……75………
7. Μαγκανιώτης Στυλιανός ……82………
8. Σπανός Σταύρος ……85....….
9. Σταθόπουλος Θεόδωρος - ∆ηµήτριος ……51….....
10.Φουντουκάκης Γεώργιος ……91.…….
11.Χρυσοστοµίδης Κων/νος ……30………
Οι συνάδελφοι που εκλέγονται είναι οι εξής:
Τακτικοί :
1. Κωνσταντακοπούλου Θεοδώρα (ΕΚΟ)
2. Φουντουκάκης Γεώργιος (ΕΛΠΕ)
3. Σπανός Σταύρος (Ε.Κ.)
4. Μαγκανιώτης Στυλιανός (ΕΚΟ)
Αναπληρωµατικοί :
1. Κωστάκης Χρήστος (ΕΛΠΕ)
2. Καραπαπάς Αθανάσιος (ΕΚΟ)
3. ∆ηµητρίου Σοφία (ΕΚΟ)
4. Σταθόπουλος Θεόδωρος – ∆ηµήτριος (ΕΛΠΕ) (µετά από κλήρωση)
5. Καµπάνης Ιωάννης (ΕΚΟ)
6. Χρυσοστοµίδης Κων/νος (ΕΚΟ)
7. Καµπάνης ∆ηµήτριος (ΕΚΟ)

Ρόιτερ: Με δανεικά “ιδιωτικοποιειται” ο ΟΠΑΠ.


Ομολογιακό δάνειο 250 – 350 εκατ. ευρώ αναζητά η Emma Delta του Δ. Μελισσανίδη και του Τσέχου Σμεκ, προκειμένου να αγοράσει τον ΟΠΑΠ, σύμφωνα με αποκάλυψη του Πρακτορείου Ρόιτερ! Ουσιαστικά η Emma Delta παίρνει την σύμβαση αγοράς του ΟΠΑΠ, που έχει υπογράψει, και βγαίνει στην αγορά για να 
εξασφαλίσει δάνειο, ώστε να αγοράσει τον ΟΠΑΠ!

Σημειώνεται ότι στο δημοσίευμα δεν διευκρινίζεται αν το δάνειο θα είναι από ελληνικές ή ξένες τράπεζες (όπως επιμένουν κυβερνητικοί κύκλοι).

Διαβάστε την αποκάλυψη 

ΠΗΓΗ:olympia.gr/

Στην προμετωπίδα των αγώνων της ΓΣΕΕ η ανεργία, η αδήλωτη και ανασφάλιστη εργασία


H πάταξη της εισφοροδιαφυγής και η εντατικοποίηση των ελέγχων για τον περιορισμό του φαινόμενου πρέπει και επιβάλλεται να αποτελούν στόχους των αρμοδίων ελεγκτικών μηχανισμών.
Κανείς εργοδότης δε δικαιούται να απασχολεί ανασφάλιστο εργαζόμενο και κανένα εργοδοτικό επιχείρημα δε δικαιολογεί την αδήλωτη εργασία. 
Η ΓΣΕΕ τάσσεται υπέρ της αυστηροποίησης, της εντατικοποίησης και της αποτελεσματικότητας των ελέγχων για την τήρηση της εργατικής νομοθεσίας, ώστε να σταματήσει το φαινόμενο της εκμετάλλευσης και να παύσει η αιμορραγία των ασφαλιστικών ταμείων που ήδη πλήττονται από την ανεργία που έχει λάβει εφιαλτικές διαστάσεις. 
Το ΣΕΠΕ δυστυχώς έχει χάσει τον έλεγχο της νομιμότητας της απασχόλησης με τις άπειρες νομοθετικές παρεμβάσεις στο πλαίσιο των μνημονιακών μέτρων. 
Αρα για ποιόν αποτελεσματικό έλεγχο μιλά το Υπουργείο Εργασίας, όταν ο εργοδότης μπορεί να «αναγγείλει» αλλαγές στο ωράριο εργασίας ακόμα και την επόμενη ημέρα του ελέγχου; 
Τώρα με κύρια ευθύνη της Κυβέρνησης τα πάντα απλά "αναγγέλλονται" και δεν υποβάλλονται εκ των προτέρων, όπως παλιά.  
Ποιος επιτρέπει να επικρατεί ζούγκλα στα εργασιακά; 
Στην προμετωπίδα των αγώνων της Συνομοσπονδίας είναι η λήψη από την Κυβέρνηση άμεσων μέτρων ώστε να περιοριστεί ο μακρύς κατάλογος των ανέργων.  
Για εμάς το δίλημμα σε καμία περίπτωση δεν είναι «ασφάλιση ή ανεργία». 

ΠΗΓΗ:gsee.gr/

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΠΟΕΠΔΧΒ



Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής δολοφόνησαν τον 34χρονο μουσικό Παύλο Φύσσα, γνωστό μεταξύ άλλων για τα τραγούδια και τη δράση του ενάντια στη φασιστική οργάνωση. Την προηγούμενη εβδομάδα διέπραξαν δολοφονική επίθεση σε μέλη της Διοίκησης του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά, στο Πέραμα.
Αυτοί που στήνουν δουλεμπορικά γραφεία με εργάτες των 18€, αυτοί που θέλουν τους εργάτες να λένε ευχαριστώ για ένα ξεροκόμματο, τώρα σηκώνουν χέρι δολοφονικό σε όποιον αγωνίζεται, σε όποιον παλεύει τη σάπια ιδεολογία τους.
Καλούμε τους εργαζόμενους του κλάδου να τους γυρίσουν την πλάτη.  Να καταδικάσουν την δράση και την ιδεολογία τους.  Να μην τους χωρά πουθενά ο τόπος, να μη μπορούν να σταθούν σε χώρους δουλειάς, σε εργοστάσιο, σε κάθε επιχείρηση.  Είναι εχθροί των εργατών και ως τέτοιοι να αντιμετωπίζονται.

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΠΟΕΠΔΧΒ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΚΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και την κοινωνία να καταδικάσουν την άγρια δολοφονία του 34χρονου αντιφασίστα στο Κερατσίνι, από   νεοφασίστες – μέλη του αποκρουστικού μορφώματος που αποκαλείται «Χρυσή Αυγή».

             Σε μια κοινωνία που χειμάζεται από την απαρέγκλιτη εφαρμογή καταστροφικών μνημονιακών πολιτικών από ντόπιους υποτακτικούς, όπου κάθε ίχνος κοινωνικής δομής και εργασιακών δικαιωμάτων ισοπεδώνονται, το αυγό του φιδιού βρήκε γόνιμο έδαφος να επωαστεί και οι ακροδεξιοί ναζιστές κλιμακώνουν την εγκληματική τους δράση.  Η θεωρία των δύο άκρων που υιοθετείται a priori από σκοτεινά κέντρα, έχουν ως στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από το οικονομικό τέλμα και την εξαθλίωση που βιώνει καθημερινά καθώς και την αποσταθεροποίηση.

            Οι εργαζόμενοι και ο λαός θα πρέπει να αναρωτηθούμε,  ποιος οπλίζει  το δολοφονικό χέρι των νεοναζιστών και να καταδικάσουμε μαζικά τη βία και την μισαλλοδοξία που γεννά το τέρας του ναζισμού.


Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Πώληση φυσικού αερίου από ΔΕΠΑ μέχρι και στην… Ουγγαρία!


Επέκταση στη ΝΑ Ευρώπη με πώληση φυσικού αερίου πρώτα σε Βουλγαρία, Σερβία, Σκόπια, και στη συνέχεια σε Ρουμανία με απώτερο σκοπό την… Ουγγαρία, περιλαμβάνουν τα σχέδια της ΔΕΠΑ μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο του TAP.
Σήμερα, η διοίκηση της ΔΕΠΑ, (Χ. Σαχίνης), υπογράφει στο Μπακού τη συμφωνία για την προμήθεια των επιπλέον 1 δισ. κυβικών μέτρων το χρόνο από το 2019 και μετά, μέσω TAP, και ήδη επεξεργάζεται σχέδια για το πώς θα αξιοποιηθεί το νέο αυτό μίγμα αερίου, αναζητώντας νέους πελάτες μέχρι και στην Ουγγαρία.
Την περασμένη εβδομάδα, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ, Χάρης Σαχίνης είχε -σύμφωνα με πληροφορίες- σειρά επαφών στη Βουδαπέστη με στελέχη Ουγγρικών Εταιρειών, που επέδειξαν σημαντικό ενδιαφέρον για το νέο «καλάθι» φυσικού αερίου, και το σχέδιο που τους παρουσιάσθηκε.
Και αν σήμερα η απόσταση ως το Ουγγρικό δίκτυο μοιάζει μεγάλη, με την ολοκλήρωση αφενός του Ελληνο-Βουλγαρικού αγωγού IGB το 2015-2016 και πολύ περισσότερο του TAP το 2019, τα δεδομένα αλλάζουν.
Τι θα περιλαμβάνει το διαφοροποιημένο «καλάθι» της ΔΕΠΑ από το 2015-2016 και μετά; Εκτός του αερίου που προμηθευόμαστε μέσω Τουρκίας, του φθηνότερου από το σημερινό ρωσικού (σ.σ.: τουλάχιστον αυτό είναι η επιδίωξη), η απάντηση είναι περισσότερο LNG, καθώς έως τότε θα έχει ολοκληρωθεί η τρίτη δεξαμενή υγροποιημένου φυσικού αερίου στη Ρεβυθούσα, χωρητικότητας 95.000 κ.μ. Αν επομένως τότε οι τιμές LNG είναι χαμηλές, συμφωνίες σαν κι αυτές που επιχειρεί η ΔΕΠΑ στην Ουγγαρία θα είναι πολύ επωφελείς.
Βέβαια, ανταγωνιστές της ΔΕΠΑ στην περιοχή υπάρχουν πολλοί, όπως για παράδειγμα οι Κροάτες (κοινοπραξία Pinacro-HEP), που σύντομα θα εγκαινιάσουν το νέο τερματικό σταθμό LNG στο νησί Krk της Αδριατικής.
Ατού οι διασυνδετήριοι
Σε αυτό το σημείο ωστόσο υπεισέρχεται το θέμα των διασυνδετηρίων αγωγών. Από το 2015-2016, η αγορά της Βουλγαρίας θα μπορεί να τροφοδοτείται μέσω του σχεδιαζόμενου αγωγού IGB (βασικός μέτοχος στον οποίο είναι η ΔΕΠΑ) και τα Δυτικά Βαλκάνια μέσω του σχεδιαζόμενου αγωγού Ιονίου Αδριατικής (Ionian Adriatic Pipeline - IAP), που προωθεί η Pinacro, ο ΔΕΣΦΑ της Κροατίας. Ο IAP θα συνδέεται στο Φιέρ της Αλβανίας με τον TAP, και από εκεί θα διασχίζει το Μαυροβούνιο, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, φτάνοντας μέχρι το Σπλίτ στην Κροατία.
Ενόψει λοιπόν της λειτουργίας του TAP το 2019, πόσο μάλλον της πολύ γρηγορότερης ολοκλήρωσης του IGB, η ΔΕΠΑ «διαφημίζει» από τώρα στους αυριανούς της πελάτες το νέο της καλάθι σε φυσικό αέριο. Ένα καλάθι ικανό -όπως ευελπιστεί η διοίκηση της- να βοηθήσει στην επέκτασή της πρώτα σε Βουλγαρία, Σερβία, Σκόπια, και μετά σε Ρουμανία και από εκεί σε Ουγγαρία.
«Όταν υπάρχουν διασυνδέσεις μεταξύ των χωρών, κάτι που σήμερα απουσιάζει από το χάρτη της ΝΑ Ευρώπης, και όταν έχεις στα χέρια σου ένα ανταγωνιστικό καύσιμο σαν το LNG και από το 2019 το αέριο του Σαχ Ντενίζ, γιατί να μην δοκιμάσεις να πουλήσεις μέχρι και στη Κεντρική Ευρώπη;», λέει χαρακτηριστικά άνθρωπος που γνωρίζει από κοντά τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του φυσικού αερίου.
 ΠΗΓΗ:energypress.gr

Δεν έχει μπει ούτε ένα σεντ στο ταμείο του ΤΑΙΠΕΔ από την παραχώρηση του Golden Hall

Δεν έχει μπει ούτε ένα σεντ στο ταμείο του ΤΑΙΠΕΔ από την παραχώρηση του Golden Hall
Πριν ένα περίπου χρόνο – στο τέλος Σεπτεμβρίου 2012 - το Διεθνές Κέντρο Ραδιοτηλεόρασης (IBC), το πρώην ολυμπιακό ακίνητο που στεγάζει τις εγκαταστάσεις του εμπορικού κέντρου Golden Hall περνούσε στον έλεγχο της εταιρείας Lamda Development για τα 90 επόμενα χρόνια. Ήταν η πρώτη συμφωνία που υπέγραφε η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ μετά τις εκλογές του καλοκαιριού του 2012 και το σχηματισμό της τρικομματικής κυβέρνησης υπό τον κ. Αντώνη Σαμαρά.

Η προσφορά έφθανε ένα ποσό  ύψους 81 εκατομμυρίων ευρώ και η όλη διαδικασία είχε υπολογιστεί ότι θα ολοκληρωνόταν και με την έκδοση του σχετικού Προεδρικού Διατάγματος τον Φεβρουάριο του 2013 και πάντως κατά την διάρκεια της άνοιξης. Κι όμως ένα χρόνο μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας το Ελληνικό Δημόσιο με ευθύνη κυβερνητικών στελεχών δεν έχει ολοκληρώσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες και δεν έχει μπει ούτε ένα σεντ στα ταμεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο σχετικός φάκελος βρισκόταν επί μήνες στη διάθεση της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης – επικεφαλής της οποίας είναι ο κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος- και μάλιστα όταν ανασύρθηκε από… συρτάρια το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος δεν μπορούσε να παει στη Προεδρία της Δημοκρατίας για υπογραφή. Ο λόγος είχαν αλλάξει λόγω του ανασχηματισμού στις αρχές του καλοκαιριού  πρόσωπα αλλά και αρμοδιότητες. Το πρόβλημα εντοπίσθηκε κυρίως στις αρμοδιότητες του νέου υπουργού ΠΕΚΑ κ. Γιάννη Μανιάτη. Ετσι, η όλη διαδικασία ξεκίνησε από την αρχή. Νέο προεδρικό διάταγμα, νέες υπογραφές υπουργών κλπ. Μετά από όλα αυτά Κύριος οίδε πότε θα ολοκληρωθεί το πρώτο στη σειρά deal του ΤΑΙΠΕΔ… 

ΠΗΓΗ:newmoney.gr

ΟΤΕ: Έρχεται νέο πρόγραμμα εθελουσίας

ΟΤΕ: Έρχεται νέο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου - Οι σχεδιασμοί
Ένα νέο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου για εργαζόμενους που έχουν τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης τα επόμενα χρόνια σχεδιάζει αυτό το διάστημα ο ΟΤΕ.

Ακολουθώντας την «συνταγή» του προηγούμενου έτους, οπότε μεγάλος αριθμός εργαζόμενων αποχώρησε από τον Οργανισμό κάνοντας χρήση των κινήτρων που είχαν δοθεί, ο ΟΤΕ ως το τέλος της τρέχουσας χρονιάς σκοπεύει να εφαρμόσει ένα νέο πρόγραμμα.

Μέσω αυτού, προσωπικό που βρίσκεται κοντά στην ηλικία συνταξιοδότησης θα μπορέσει να αποχωρήσει από την εταιρεία. Επίσης αναμένεται ότι, όπως και την προηγούμενη χρονιά, θα υπάρχουν κίνητρα για όσους θέλουν να αποχωρήσουν.

Ακόμη δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα κίνητρα που πρόκειται να δοθούν και τον αριθμό των εργαζομένων που φιλοδοξεί η διοίκηση του ΟΤΕ να αποχωρήσουν. Τις επόμενες μέρες αναμένεται ότι θα υπάρξουν επαφές μεταξύ της διοίκησης και της Ομοσπονδίας Εργαζομένων προκειμένου να καθοριστούν οι λεπτομέρειες του προγράμματος, ώστε αυτό να τεθεί στη διάθεση του προσωπικού που θα θελήσει να κάνει χρήση.

Σε κάθε περίπτωση εκείνο που τονίζεται από την πλευρά του ΟΤΕ είναι ότι το κόστος του προγράμματος του προγράμματος θα βαρύνει τον όμιλο και δεν θα υπάρξει επιβάρυνση για τα ασφαλιστικά ταμεία. Πρόκειται για ένα ακόμη πρόγραμμα το οποίο εντάσσεται στις ενέργειες μετασχηματισμού που υλοποιεί η διοίκηση της εταιρείας.

Μεγάλη συμμετοχή στο πρόγραμμα της προηγούμενης χρονιάς - 80 εκατ. όφελος

Στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς 1.516 άτομα αποχώρησαν από το ΟΤΕ κάνοντας χρήση των κινήτρων που είχαν δοθεί και τα οποία μάλιστα είχαν χαρακτηριστεί μάλλον γενναιόδωρα καθώς η μέση αποζημίωση για το προσωπικό που συμμετείχε είχε ανέλθει στα 127.000 ευρώ.

Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε ότι αίτημα για συμμετοχή στο πρόγραμμα είχαν υποβάλει περισσότερο από 1.750 εργαζόμενοι ωστόσο κάποιοι εξ' αυτών δεν αποχώρησαν, καθώς είχε τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τα δύο προγράμματα Οικειοθελούς Αποχώρησης Προσωπικού που είχαν προταθεί αφορούσαν αφενός όσους βρίσκονταν κοντά στη συνταξιοδότηση και θεμελίωναν δικαίωμα άμεσης συνταξιοδότησης (πλήρους ή μειωμένης) ως το τέλος του 2015 και αφετέρου εργαζόμενους που είχαν συμπληρώσει 15 χρόνια πραγματικής εργασίας στον ΟΤΕ.

Η ετήσια εξοικονόμηση που πέτυχε ο ΟΤΕ από την αποχώρηση των 1.516 εργαζομένων υπολογίζεται σε περίπου 80 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Πέραν της μείωσης του προσωπικού και της εξοικονόμησης των δαπανών που αφορούν στα κόστη προσωπικού ο ΟΤΕ με τα προγράμματα που έχει εφαρμόσει τα τελευταία χρόνια έχει ως αποτέλεσμα και την καλύτερη διαχείριση του προσωπικού αφού η εταιρεία έχει προχωρήσει σε προσλήψεις εργαζόμενων με δεξιότητες και ικανότητες που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες του ομίλου. 
ΠΗΓΗ:euro2day.gr

Μαρία Δημητριάδη - Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ (ANTI-FASCIST SONG)

Ράλι 2,5% για το αργό με ώθηση από αποθέματα και Fed


Με κέρδη άνω του 2% έκλεισε η τιμή του αργού την Τετάρτη, βρίσκοντας στήριξη στην πτώση των αποθεμάτων αλλά και στην απόφαση-έκπληξη της Fed να διατηρήσει αμετάβλητο το ύψος του προγράμματος ποσοτικής χαλάρωσης, που οδήγησε την τιμή του εμπορεύματος σε ενδοσυνεδριακό υψηλό.

Εκτός από το πετρέλαιο, η απρόσμενη απόφαση της Fed, έδωσε ώθηση σε μετοχές, ομόλογα και χρυσό. 

Η τιμή του συμβολαίου του αργού, παραδόσεως Δεκεμβρίου ενισχύθηκε κατά 2,65 δολάρια ή σε ποσοστό 2,5% στα 108,07 δολάρια το βαρέλι στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης.

ε μια κίνηση-έκπληξη για την πλειοψηφία των στρατηγικών αναλυτών, η Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ αποφάσισε να διατηρήσει αμετάβλητο το ύψος του προγράμματος αγοράς ομολόγων που υλοποιεί κάθε μήνα για την τόνωση της οικονομίας. 

Με ψήφους 9 υπέρ και 1 κατά, τα μέλη της Επιτροπής Νομισματικής Πολιτικής της Fed (FOMC) αποφάσισαν τη συνέχιση των αγορών ομολόγων αξίας 85 δισ. δολαρίων κάθε μήνα, επικαλούμενοι τις πιο σφιχτές οικονομικές συνθήκες. Η κίνησε εξέπληξε τους οικονομολόγους που ανέμεναν μικρό περιορισμό των αγορών ομολόγων, της τάξης των 10-20 δισ. δολαρίων σε μηνιαία βάση. 

ΗΠΑ: Πτώση μεγαλύτερη των εκτιμήσεων στα αποθέματα αργού 

Πτώση κατέγραψαν τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ την εβδομάδα έως τις 13 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τα κυβερνητικά στοιχεία που δημοσιεύτηκαν σήμερα. 

Ειδικότερα, τα αποθέματα αργού υποχώρησαν κατά 4,368 εκατ. βαρέλια στα 355,625 εκατ. βαρέλια ενώ οι αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Dow Jones Newswires ανέμεναν πτώση κατά 1,2 εκατ. βαρέλια. 

Τα αποθέματα βενζίνης μειώθηκαν κατά 1,627 εκατ. βαρέλια στα 216,018 εκατ. βαρέλια ενώ οι αναλυτές ανέμεναν αύξηση κατά 0,4 εκατ. βαρέλια. 

Παράλληλα, τα διυλισμένα αποθέματα, που περιλαμβάνουν το πετρέλαιο θέρμανσης και το ντίζελ, μειώθηκαν κατά 1,079 εκατ. βαρέλια στα 131,093 εκατ. βαρέλια, με τις εκτιμήσεις των αναλυτών να κάνουν λόγο για άνοδο κατά 0,7 εκατ. 

Τέλος, η εκμετάλλευση της παραγωγικής δυναμικότητας των αμερικανικών διυλιστηρίων διατηρήθηκε στο 92,5%, ενώ οι αναλυτές ανέμεναν πτώση στο 92,1%.


ΠΗΓΗ;capital.gr

Πολίτες δίπλα στα ΜΑΤ πετούν πέτρες στους διαδηλωτές κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο Κερατσίνι [βίντεο]

Το γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο στο οποίο εμφανίζονται άτομα με πολιτικά να πετούν πέτρες κατά διαδηλωτών, στα επεισόδια που ξέσπασαν κατά τη διάρκεια του αντιφασιστικού συλλαλητηρίου στο Κερατσίνι.
ΠΗΓΗ:papaioannou-giannis.net/