Τρίτη 19 Μαΐου 2015

ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΣ


Έχασε τη μάχη για τη ζωή ένας ακόμη Συνάδερφος  μας (Ραμαντάν Ντελιλάϊ, εργαζόμενος σε εργολαβική εταιρεία. ) από την έκρηξη που σημειώθηκε στα διυλιστήρια του Ασπρόπυργου, στις 8 Μαΐου.

Αλλαγή ημερομηνίας νεκρώσιμης ακολουθίας του συν. Χαρ. Δευτεραίου

ΠΣΕΕΠ
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Σε συνέχεια της προηγούµενης ανακοίνωσή µας, σας ενηµερώνουµε ότι λόγω αλλαγής της ηµεροµηνίας της νεκρώσιµης ακολουθίας του συναδέλφου µας Μπάµπη ∆ευτεραίου, η οποία θα γίνει την Πέµπτη 21/05/15 και ώρα 16:00 στο Νεκροταφείο της Νίκαιας, το ∆.Σ. του ΠΣΕΕΠ αποφάσισε τη µετάθεση της 4ωρης Στάσης Εργασίας που προκήρυξε, για την Πέµπτη 21/05/15 και ώρες 14:00 – 18:00.


ΠΗΓΗ:pseep.gr

Ανακοίνωση ΠΣΕΕΠ για νεκρώσιμο ακολουθία συν. Χαράλαμπου Δευτεραίου

ΠΣΕΕΠ
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Μετά από την σηµερινή τραγική εξέλιξη και τον άδικο χαµό του συναδέλφου µας ∆ΕΥΤΕΡΑΙΟΥ ΜΠΑΜΠΗ, συνεδρίασε εκτάκτως το ∆.Σ. του Σωµατείου µας και αποφάσισε οµόφωνα την κήρυξη 4ωρης Στάσης Εργασίας για αύριο Τετάρτη 20/05/15 και από ώρα 14:00 έως 18:00, διευκολύνοντας έτσι τους συναδέλφους για να αποτιµήσουµε έναν ελάχιστο φόρο τιµής στο συνάδελφό µας και να
συµπαρασταθούµε στην οικογένειά του.
Η νεκρώσιµος ακολουθία θα γίνει αύριο Τετάρτη 20/05/15 στο Γ΄ Νεκροταφείο της Νίκαιας (Κωτυώρων και Κόµβος Θηβών) στην οδό Πέτρου Ράλλη και ώρα 15:30.
Για την µεταφορά των συναδέλφων προς και από το νεκροταφείο θα υπάρχουν λεωφορεία στις 14:30 από τις Εγκαταστάσεις του Ασπροπύργου. 


ΠΗΓΗ:pseep.gr

Παράνομα τα επιτόκια όλων των καταναλωτικών δανείων και πιστωτικών καρτών!

ΠΟΣΟ ΕΙΠΑΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΣΕ ΤΟΚΟΥΣ ;;;2
ΠΟΣΟ ΕΙΠΑΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΣΕ ΤΟΚΟΥΣ ;;;

Παράνομα είναι τα επιτόκια όλων των καταναλωτικών δανείων και πιστωτικών καρτών που χορηγούν σήμερα οι ελληνικές τράπεζες καθώς η Δικαιοσύνη με πλήθος αμετάκλητων δικαστικών αποφάσεων δικαιώνει τους δανειολήπτες και αποφαίνεται ότι οι τράπεζες καταχρηστικά επιβάλουν χρεώσεις με επιτόκια πάνω από το εκάστοτε ισχύον δικαιοπρακτικό επιτόκιο, που είναι σήμερα 5,30% !!!
ΠΟΣΟ ΕΙΠΑΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΣΕ ΤΟΚΟΥΣ ;;;
ΠΟΣΟ ΕΙΠΑΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΣΕ ΤΟΚΟΥΣ ;;;

Τα δικαστήρια λαμβάνουν αποφάσεις υπέρ της ανακοπής διαταγών πληρωμής από τράπεζες, δικαιώνοντας απόλυτα....

Κουιζ: τι είναι αυτό που στεκόταν το 1ο τρίμηνο 2015 και μας θωρούσε ακίνητο στην Καλιφόρνια, σκέτος λεκές στο τοπίο;


Αν κάποιος έχει διαβάσει "Τα σταφύλια της οργής", το κλασσικό μυθιστόρημα του Στάινμπεκ που αναφέρεται στη Μεγάλη Ύφεση του 1930, ίσως θεωρήσει πως μιλάμε για τις ροδακινιές της Καλιφόρνια, αλλά κάνει λάθος. Φυσικά όσοι παρακολουθείτε το ιστολόγιο δεν χρειάζεται και πολύ για να βρείτε την απάντηση στο κουίζ, είναι ένα εύκολο ερώτημα. Ό,τι στάθηκε ακίνητο το φετινό χειμώνα στην Καλιφόρνια δεν είναι διαφορετικό απ' ό,τι στεκόταν ακίνητο είτε στα Ελληνικά νησιά είτε στα νερά της Βόρειας Θάλασσας είτε στις Γερμανικές πεδιάδες: μιλούμε φυσικά για ανεμογεννήτριες που περίμεναν μάταια τον Αίολο να ανοίξει τους ασκούς του, κάτι σαν τους Αχαιούς στην Αυλίδα πριν μερικές χιλιάδες χρόνια. Δεν μάθαμε κιόλας αν επεχείρησαν να θυσιάσουν καμιά Ιφιγένεια στην Καλιφόρνια.

Κατά την αναζήτηση χορηγών για τις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Ανέμου 2015 η ΕΛΕΤΑΕΝ διακίνησε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο οποίο αναφέρεται σε "ψεύδη και συκοφαντίες που ανέξοδα αναπαράγονται σε επώνυμα αλλά κυρίως ανώνυμα blogs". Ε, τους έχουμε νέα, το τελευταίο ...

Κύπρος: Δημιουργία επενδυτικού ταμείου για έσοδα από υδρογονάνθρακες επεξεργάζεται το ΥΠΟΙΚ

Αποτέλεσμα εικόνας για πετρελαιοπηγη
Τη δημιουργία επενδυτικού ταμείου, το οποίο θα διαχειρίζεται τα έσοδα από τα γηγενή κοιτάσματα υδρογονανθράκων, επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών της Κύπρου.

Όπως αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση, στη συνάντησή του με το...

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΚΕΕΠ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΚΕΕΠ
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,


Η οδύνη μας είναι μεγάλη. Ένας δικός μας άνθρωπος, συνάδελφος και φίλος έφυγε άδικα.
Οι ώρες είναι δύσκολες για όλους μας, μα πιο πολύ για την οικογένειά του και τους δικούς του ανθρώπους.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας και την αμέριστη συμπαράστασή μας στους οικείους του αδικοχαμένου συναδέλφου μας.



ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΠΑΜΠΗ

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΠΕΚΟ


Εκ μέρους όλων των εργαζομένων στην ΕΚΟ, εκφράζουμε τη βαθειά μας θλίψη για το θάνατο του συναδέλφου Μπάμπη Δευτεραίου, ο οποίος σήμερα το πρωί υπέκυψε ως αποτέλεσμα του τραγικού δυστυχήματος της 8/5/2015 στα Διυλιστήρια Ασπροπύργου.

Η σκέψη μας παραμένει με τους υπόλοιπους 5 συναδέλφους τραυματίες που δίνουν τη δική τους μάχη.

Ακόμη πιο επιτακτικό χρέος μας αυτή τη στιγμή γίνεται η εξασφάλιση καλύτερων και ασφαλέστερων όρων εργασίας σε όλους τους τόπους δουλειάς και ειδικότερα στις παραγωγικές μονάδες του Ομίλου.

Συλλυπητήρια του ΥΠΑΠΕΝ στην οικογένεια του αδικοχαμένου εργαζόμενου των ΕΛΠΕ, Μπάμπη Δευτεραίου


Ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Γενικός Γραμματέας Ορυκτών Πρώτων Υλών Απόστολος Αλεξόπουλος εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς του εργαζόμενου των Ελληνικών Πετρελαίων Μπάμπη Δευτεραίου που έχασε τη ζωή του μετά το πρόσφατο ατύχημα στις εγκαταστάσεις του Διυλιστηρίου Ασπροπύργου.

Ο υπουργός και ο Γενικός Γραμματέας δηλώνουν την αποφασιστική βούληση του υπουργείου και της κυβέρνησης να στηρίξουν με όλα τα δυνατά μέσα που διαθέτουν την οικογένεια του Μπάμπη Δευτεραίου, πράγμα που θα κάνει, κατά δήλωσή της, και η νέα Διοίκηση των ΕΛΠΕ.

Ο Παναγ. Λαφαζάνης και ο Απ. Αλεξόπουλος υπογραμμίζουν για άλλη μια φορά την κατεπείγουσα ανάγκη να διερευνηθούν πλήρως τα αίτια της πρόσφατης τραγωδίας στα ΕΛΠΕ και να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία των όποιων υπευθύνων, αναμένοντας γρήγορα σε αυτήν την κατεύθυνση το πόρισμα της σχετικής επιτροπής που διερευνά την υπόθεση. Την ίδια ώρα τονίζουν την ανάγκη άμεσης και ουσιαστικής ενίσχυσης των μέτρων ασφαλείας στα ΕΛΠΕ και εάν κριθεί αναγκαίο τον επανασχεδιασμό τους, ώστε να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο παρόμοιου τραγικού ατυχήματος στο μέλλον.


ΠΗΓΗ:energypress.gr

ΤΟ ΕΚΕΔΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΥ.

Site Logo
Το ΕΚΕΔΑ εκφράζει τα συλληπητήριά του για τον άδικο χαμό του συναδέλφου.

Ένας ακόμα άδικος χαμός συναδέλφου ήρθε να προστεθεί στον μαύρο κατάλογο των εργαζομένων που έχασαν την ζωή τους σε εργατικά ατυχήματα.

Ο συνάδελφος Μπάμπης Δευτεραίος που έπεσε θύμα στο τραγικό δυστύχημα στις 8 Μαΐου στα ΕΛΠΕ  έχασε την μάχη της ζωής.

Το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας – Δυτικής Αττικής εκφράζει την οδύνη και την συμπαράσταση του στην οικογένεια του συναδέλφου  Μπάμπη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ συν. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για κρανος εργασιας
Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας, καθώς και οι συνάδελφοι της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ θα θέλαμε να εκφράσουμε, τη μεγάλη μας θλίψη και οδύνη καθώς και τα θερμά συλλυπητήριά μας, τόσο στην οικογένεια, όσο και στους συναδέλφους μας των ΕΛΠΕ, για τον χαμό του αγαπημένου τους συνάδελφου και φίλου ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ, θύμα του τραγικού δυστυχήματος της 08/05/2015 στη μονάδα 3300 των ΒΕΑ.
Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στην οικογένεια του συναδέλφου μας και σε όλους τους συναδέλφους μας στα ΕΛΠΕ.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ συν. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΥ

Π.Ο.Ε.
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Από σήμερα η οικογένεια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενέργειας είναι φτωχότερη .Ο συνάδελφος Χαράλαμπος Δευτεραίος, θύμα του τραγικού ατυχήματος στα ΕΛΠΕ, έχασε τη μάχη που έδινε επί δώδεκα ημέρες και βύθισε στο πένθος όλους μας .
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενέργειας εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου .


ΠΗΓΗ:poenergias.gr

Ανακοίνωση για συνάδελφο Μπάμπη Δευτεραίο

ΠΣΕΕΠ
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Η οικογένεια των εργαζοµένων στα ΕΛΠΕ θρηνεί από σήµερα το πρωί το χαµό του αγαπηµένου µας συναδέλφου ∆ΕΥΤΕΡΑΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ, θύµα του τραγικού δυστυχήµατος της 08/05/15 στη µονάδα 3300 των ΒΕΑ.

Συµπαραστεκόµαστε ολόψυχα και θα σταθούµε δίπλα στην οικογένεια του συναδέλφου µας µε όλες µας τις δυνάµεις.
                                        
                                                ΚΑΛΟ ΤΑΞΙ∆Ι ΦΙΛΕ ΜΠΑΜΠΗ



ΠΗΓΗ:pseep.gr

Πουλημένοι

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ.....

Αποτέλεσμα εικόνας για καλο ταξιδι
Αγαπημένε  Μπάμπη

Φίλε και συνάδελφε


Είναι αβάσταχτος ο πόνος και η στεναχώρια που πρέπει να σου πούμε το τελευταίο Αντίο ,αλλά ίσως αυτός ο αποχαιρετισμός μας ανακουφίσει και πάρει ένα μέρος από το βάρος που νιώθουμε .


Γιατί φεύγεις νέος έχοντας δυνατότητες να κάνεις και να προσφέρεις πολλά ακόμη, στη κοινωνία και στην οικογένεια σου. Ήσουν αξιαγάπητος από όλους ανεξαιρέτως δεν είχες εχθρούς αλλά μόνο φίλους.


Υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν να διακρίνουν το ουσιώδες ανάμεσα στα ανούσια. Υπάρχουν άνθρωποι με ανοιχτό μυαλό, άνθρωποι που βλέπουν μακριά, όλα αυτά τα είχες Μπάμπη  και μαζί και πάνω από αυτά είχες απέραντη καλοσύνη, τρυφερότητα και σπάνια ευγένεια μια μεγάλη αγκαλιά για τους ανθρώπους.


Γι’ αυτό άφησες όλους εμάς που είχαμε τη τύχη να σε γνωρίσουμε από κοντά πολύ πιο φτωχούς και απαρηγόρητους Με το πιο διακριτικό τρόπο κατάφερνες να βρίσκεις τη λύση σε κάθε πρόβλημα. Δούλευες πάντα αθόρυβα και σεμνά προσφέροντας ότι περισσότερο μπορούσες με ειλικρίνεια και συνέπεια. Ήσουν άριστος εργαζόμενος  γιατί ήσουνα πάντα πολύ ενημερωμένος και συστηματικός Ήσουν πάντα υπεύθυνος, δεν ακολούθησες ποτέ υπόγεια διαδρομή. Ήσουν για μας ο πολύτιμος, ο ανεκτίμητος φίλος. Η καλλιέργεια , η ευγένεια ,η κομψότητα και η ευθύτητα στους τρόπους σου, το επαγγελματικό σου ήθος, η καλοσύνη σου, η σωστή και ψύχραιμη κρίση σου ,η οξύνοια , το χιούμορ σου ήταν βάλσαμο στη ψυχή μας. Λογάριαζες τη γνώμη του άλλου ,σεβόσουν την παρουσία του. Το πέρασμα σου απ’ τη ζωή , ήταν αέρας ποιoτικός .


12 μέρες έδωσες ένα διαφορετικό αγώνα, έναν άνισο αγώνα. Στις μάχες όμως όπως ξέρεις δεν κερδίζουν πάντα οι καλύτεροι.


  Από τη μεριά μας εμείς οι συνάδελφοι και φίλοι σου μια υπόσχεση μπορούμε να σου δώσουμε:                           Ότι  θα σταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις στο πλευρό των δικών σου



                             Καλό ταξίδι Μπάμπη  θα ζεις για πάντα στις καρδιές  μας .


                         Είμαστε υπερήφανοι που υπήρξαμε συνάδελφοι και φίλοι σου.


                 Καλό ταξίδι Μπάμπη σε περιμένει μια θέση στην Γειτονιά των Αγγέλων.

ILO: Οι κυβερνήσεις πρέπει να αντισταθμίσουν την πτώση στη μόνιμη και πλήρη απασχόληση

Αποτέλεσμα εικόνας για εργαζομενοι
Οι κυβερνήσεις χρειάζονται πολιτικές που να σταματήσουν την καταστροφική τάση των κοινωνιών και των οικονομιών από τη συνεχή μείωση των υπαλλήλων που έχουν πλήρη και μόνιμη απασχόληση, λέει η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (ILO) σε μια εμβληματική ετήσια έκθεση που ανακοινώθηκε σήμερα (Τρίτη).
Μόνο ένα τέταρτο όλων...

ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙ.

Καναδάς: «Οχι» από αυτόχθονες κοινότητες στη συμφωνία φ. αερίου 960 εκατ. δολ.


Μία κοινότητα αυτοχθόνων στις δυτικές ακτές του Καναδά απέρριψε πρόταση της πετρελαϊκής εταιρείας Petroliam Nasional Berhad που προέβλεπε αποζημίωση 267.000 δολαρίων (234.000 ευρώ) για το κάθε άτομο της κοινότητας με αντάλλαγμα την άδεια κατασκευής ενός σταθμού εξαγωγής φυσικού αερίου στην προγονική τους γη.
Ο λαός των Λαξ Κου’αλάαμς στη βόρεια Βρετανική Κολομβία απέρριψε ομόφωνα σε τρεις ψηφοφορίες τη συνολική αποζημίωση ύψους 960 εκατομμυρίων δολαρίων και την εκτέλεση του έργου που έχει προϋπολογισμό 30 δισεκατομμύρια δολάρια. Η κοινότητα ανησυχεί πως το έργο θα βλάψει το περιβάλλον, καταστρέφοντας τα ενδιαιτήματα των σολομών και άλλων ψαριών, καθώς και πως θα αποτρέψει την καλλιέργεια παραδοσιακών φυτών κοντά στο σταθμό.
Η υποστήριξη ιθαγενών όπως οι 3.600 Λαξ Κου’αλάαμς είναι απαραίτητη για τα σχέδια υγροποιημένου φυσικού αερίου στον Καναδά και την εξαγωγή τους στις ασιατικές αγορές. Εξάλλου, το περασμένο έτος το Ανώτατο Δικαστήριο του Καναδά αναγνώρισε το δικαίωμα των κοινοτήτων αυτοχθόνων να έχουν ενεργό ρόλο στη διαχείριση των πόρων των προγονικών τους εδαφών, και ας μην έχουν υπογράψει κάποια συμφωνία με την κυβέρνηση.
«Παρά την απόφαση του συμβουλίου, θα συνεχίσουμε τον εποικοδομητικό διάλογο και θα κρατήσουμε όλες τις επιλογές ανοικτές ώστε να προχωρήσουμε με το σχέδιό μας», δήλωσαν εκπρόσωποι της εταιρείας.
Η προσφορά αποζημίωσης από την Petronas, τους συνεργάτες της κανι τη κυβέρνηση περιλαμβάνει πληρωμές που συνδέονται με αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων κατασκευών, υποτροφιών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων, καθώς και απόκτηση γης και επιδόματα απασχόλησης, σε βάθος 40 ετών.


ΠΗΓΗ:naftemporiki.gr

ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΕΛΠΕ Ευθύνη διοίκησης - κυβέρνησης η ασφάλεια στη δουλειά

Εργαζόμενοι των ΕΛΠΕ στην πύλη του διυλιστηρίου
Εργαζόμενοι των ΕΛΠΕ στην πύλη του διυλιστηρίου


Νέα συγκέντρωση για την ενημέρωση των εργαζομένων στα εργολαβικά συνεργεία που απασχολούνται στο «shut down» των ΕΛΠΕ διοργανώνει σήμερα το πρωί το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδας στην πύλη του διυλιστηρίου στον Ασπρόπυργο.
Στο μεταξύ, μετά από παρεμβάσεις των κλαδικών Συνδικάτων Μετάλλου και Ενέργειας, για το εργοδοτικό έγκλημα που έγινε στις 8 Μάη και τον τραυματισμό έξι εργατών, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή συνάντηση ανάμεσα στο κλιμάκιο του υπουργείου Εργασίας (το οποίο εγκαταστάθηκε μέσα στο έργο, μετά από απαίτηση των συνδικάτων), τους εργολάβους, τη διοίκηση των ΕΛΠΕ και τα σωματεία. Επικεφαλής από το υπουργείο ήταν ο ειδικός γραμματέας του ΣΕΠΕ, διορισμένος από τη νέα συγκυβέρνηση.
Το Συνδικάτο Μετάλλου σημειώνει....

Σε χαμηλό εβδομάδας τα futures του πετρελαίου

Σε χαμηλό εβδομάδας τα futures του πετρελαίου
Πτώση κατέγραψαν την Δευτέρα τα futures του πετρελαίου, κλείνοντας στο χαμηλότερο επίπεδο της εβδομάδας, αφού βρήκαν στήριξη στις συγκρούσεις σε Ιράκ και Υεμένη, αλλά και τα απογοητευτικά data της αμερικανικής οικονομίας, που έπληξαν τις εκτιμήσεις για την ενεργειακή ζήτηση.

Το αμερικανικό αργό παράδοσης Ιουνίου υποχώρησε 26 σεντς ή 0,4% στα 59,43 δολάρια το βαρέλι, στο χαμηλότερο κλείσιμο από τις 11 Μαΐου. Ο Brent παράδοσης Ιουλίου έκλεισε με πτώση 54 σεντς ή 0,8% στα 66,27 δολάρια το βαρέλι.


ΠΗΓΗ:newmoney.gr

ΤΟΣΟΙ ΜΟΥΣΑΤΟΙ...

Εμφάνιση 11050654_987917601219803_7945397138061166146_n.jpg