Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

ΓΡΑΒΑΤΩΘΗΚΕ !...



ΠΗΓΗ:logoplokies.blogspot.gr

Δείτε το 1ο ATM που σας... αναγνωρίζει (εικόνα)

Αποτέλεσμα εικόνας για Δείτε το 1ο ATM που σας... αναγνωρίζει (εικόνα)
Το πρώτο ΑΤΜ στον κόσμο με τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου παρουσίασε η Κίνα, το οποίο θα συμβάλει στη μείωση της κλοπής και της απάτης, σύμφωνα με τους σχεδιαστές του.

Το ΑΤΜ αναπτύχθηκε από την...

Παραχώρηση 12 στρεμμάτων από το Ελληνικό για διαχείριση απορριμμάτων

elliniko
Την παραχώρηση 12 στρεμμάτων από την έκταση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, προκειμένου να υλοποιηθεί το τοπικό σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων των τεσσάρων όμορων δήμων, προανήγγειλε η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη.

Όπως δήλωσε, «πράγματι υπάρχει αναγκαιότητα» και πρόσθεσε ότι «θα προχωρήσουμε άμεσα σε συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία και την εταιρεία ‘Ελληνικό ΑΕ’ για τη δρομολόγηση και υλοποίηση της συγκεκριμένης παραχώρησης».

ΠΗΓΗ:hellasforce.com

«Φουλάρει τις μηχανές» το ΤΑΙΠΕΔ για την εξαγορά ΔΕΣΦΑ από τους Αζέρους


H ολοκλήρωση της διαδικασίας πώλησης του ΔΕΣΦΑ στην Αζέρικη “Socar” είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του RP,  η υπ’ αριθμόν μία προτεραιότητα για τη νέα ηγεσία του ΤΑΙΠΕΔ, με επικεφαλής τον “market friendly” Στέργιο Πιτσιόρλα.  Σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες ο κ. Πιτσιόρλας έχει ξεκινήσει ήδη επαφές με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη ( Αζέρους, Ευρωπαίους και Αμερικανούς) προκειμένου αυτή η « ιστορία παραλόγου» που αφορά στο «μπλοκάρισμα» της εξαγοράς από την Κομισιόν ( η οποία κατά τα λοιπά ζητάει… μεταρρυθμίσεις) να λάβει σύντομα τέλος.

Οι μέχρι τώρα επαφές του Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ έχουν γίνει...

Ο Ενεργειακός Σχεδιασμός πιστοποιεί την πλήρη αποτυχία των κυβερνώντων τα τελευταία 15 χρόνια.


Κάποτε η Ελλάδα είχε Ενεργειακό Σχεδιασμό. Και μέχρι την προηγούμενη δεκαετία είχε και μια Επιτροπή, που εξέταζε τέτοια θέματα κι έδινε στη δημοσιότητα εκθέσεις. Μου το θύμισε ένας αναγνώστης χθες, που σχολίασε την ανάρτηση "Η ασφάλεια ηλεκτροδότησης και πώς να τη χάσετε. Μέρος 1ο: η περίπτωση της Ελλάδας" ως εξής: "Νέος ήμουν και μεγάλωσα (δεν γέρασα ...) και θυμάμαι πάντα ότι όλες οι επιτροπές που συστήθηκαν να προβλέψουν και να σχεδιάσουν την ενεργειακή πολιτική της Ελλάδας, έδιναν πάντα ένα μίνιμουμ ποσοστό 40% στις μονάδες βάσεις, οι οποίες εγγυόντουσαν την ασφάλεια του συστήματος, και φυσικά δεν θα μπορούσαν να είναι άλλες από τις λιγνιτικές, λόγω του επαρκούς και σίγουρου καύσιμου!!!"

Εντόπισα λοιπόν στο αρχείο μια τέτοια έκθεση κι έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε ...

Ευχαριστημένος ο OPEC με τα τρέχοντα επίπεδα παραγωγής


Ο OPEC νιώθει άνετα με την απόφαση να κρατήσει αμετάβλητο το πλαφόν της παραγωγής του καθώς η παγκόσμια οικονομία αναπτύσσεται με βάση τις εκτιμήσεις και η παγκόσμια αγορά πετρελαίου συνεχίζει να διορθώνει, δήλωσε ο υπουργός Πετρελαίου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires.

"Είμαστε αισιόδοξοι για τη συνάντηση του OPEC και έχουμε δει μια πολύ καλή ...

Καμία εμπιστοσύνη πια!!



Οι επικλήσεις για ομοψυχία και ενότητα σε συνδυασμό με τα "επίκαιρα" δάκρυα αποδεικνύουν περίτρανα πως δεν είναι τίποτα άλλο από κεκαλυμμένο δείγμα υποκρισίας. Όσο η αιτία του κακού δεν ξεριζώνεται, τόσο θα συνεχίζεται αυτός ο  μακάβριος φαύλος κύκλος. Όσο θα στεκόμαστε παθητικά μπροστά σ' αυτήν την κατάσταση, όσο δεν παίρνουμε θέση, τόσο η εργοδοσία θα συνεχίζει τα σχέδια της. 

Δεν υπάρχει  όμως φίλε  μεγαλύτερη βρωμιά στον κόσμο από τους πουλημένους συνδικαλιστές. Είναι η ουσία κάθε βόθρου.

Είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις αν ένας συνδικαλιστής είναι πουλημένος ή όχι. Πουλημένος είναι π.χ. όταν δέχεται τα ανταλλάγματα ή είναι αυτοκόλλητος με τους αντιπάλους του . 
   

                                                      Καμία εμπιστοσύνη πια!! 
            
                     Τους  ενδιαφέρει η καρέκλα και μόνο!! Τα προνόμια .Τίποτα άλλο!!!

                                            Δεκανίκι του συστήματος καραμπινάτο!!! 

Dikopo Maheri

Μετά τη ΔΕΗ και τον ΑΔΜΗΕ στο τραπέζι επανέρχονται και ΔΕΠΑ-ΕΛΠΕ


Να εφαρμοσθεί μέχρι κεραίας το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων του μνημονίου του 2012, που εκτός της ΔΕΗ και του ΑΔΜΗΕ, όπως έγραψε χθες το “Energypress", συμπεριλαμβάνει όλες τις βαριές κρατικές επιχειρήσεις της ενέργειας, δηλαδή ΔΕΠΑ, ΕΛΠΕ, καθώς και το ποσοστό που συνεχίζει να διατηρεί το Δημόσιο στον ΟΤΕ, ζητούν πλέον οι δανειστές.

Η προσθήκη στις προς αποκρατικοποίηση εταιρείες και των τεσσάρων “βαριών” ονομάτων της ενέργειας, ΔΕΗ, ΑΔΜΗΕ, ΕΛΠΕ, ΔΕΠΑ, αποτελεί σύμφωνα...

Σε υψηλό έτους το αργό

Αποτέλεσμα εικόνας για αργο πετρελαιο
Με ισχυρά κέρδη ολοκλήρωσε τις συναλλαγές της Τρίτης το αργό σκαρφαλώνοντας σε υψηλό έτους καθώς οι επενδυτές περιμένουν τη συνεδρίαση του ΟΠΕΚ αργότερα αυτή την εβδομάδα.
Η υποχώρηση του αμερικανικού δολαρίου και οι εκτιμήσεις ότι τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ υποχώρησαν την προηγούμενη εβδομάδα διαμόρφωσαν θετικό κλίμα σήμερα στην αγορά.
Ειδικότερα, το συμβόλαιο του αργού ...