Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΣ !...




ΠΗΓΗ:logoplokies.blogspot.gr

Μανιάτης: «Κάτω τα χέρια από το Ταμείο Αλληλεγγύης Γενεών»


«Όχι» στην μεταφορά στο νέο ΤΑΙΠΕΔ των εσόδων του Ταμείου Αλληλεγγύης Γενεών λέει ο πρώην υπουργός Περιβάλλοντος, ζητώντας από την κυβέρνηση να αποσύρει την πρόταση.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε σχόλιό του σε social media «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ετοιμάζεται να καταστρέψει την κορυφαία δράση Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γενεών των τελευταίων ετών.

Τον Ιούνιο 2013, μετά απο στενή συνεργασία με το Νορβηγικό Υπουργείο Πετρελαίου, καταθέσαμε Πρόταση Νόμου για το Ταμείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γενεών, με βάση την εμπειρία απο το Νορβηγικό Ταμείο Συντάξεων, που διαθέτει πάνω απο 800 δις δολάρια κεφάλαια. Ο νόμος 4162/2013 προβλέπει ότι στο...

Κουίκ: "Αδίστακτη εγκληματική οργάνωση οι λαθρέμποροι καυσίμων"

Αποτέλεσμα εικόνας για Κουίκ: "Αδίστακτη εγκληματική οργάνωση οι λαθρέμποροι καυσίμων"
Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ για το συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου και μέλος της Μόνιμης Διυπουργικής Επιτροπής για την Πάταξη της Διαφθοράς Τέρενς Κουίκ, σε συνέντευξη του σε ιστοσελίδα σχετικά με την απόφαση της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ να χτυπήσει στη ρίζα τους τη διαφθορά και τη φοροδιαφυγή, ξεκινώντας από τα καπνά και τη διακίνηση των λαθραίων καυσίμων αποκάλεσε τους λαθρέμπορους καυσίμων «την πιο αδίστακτη εγκληματική οργάνωση σε βάρος των συμφερόντων του ελληνικού λαού».

«Η ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά το τέλος της 4ωρης σύσκεψης που έγινε υπό την προεδρία του αρμόδιου υπουργού Επικρατείας Παναγιώτη Νικολούδη περιγράφει με...

Λύση σε ευρωπαϊκές επιχειρήσεις αναζητεί η Socar για τον ΔΕΣΦΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για δεσφα socar
Στους οίκους της Ευρώπης, όπως ο βελγικός Διαχειριστής αερίου Fluxys και ο αντίστοιχος της Ρουμανίας Transgaz, αναζητείται το κλειδί για να ξεμπλοκάρει η ιδιωτικοποίηση του ΔΕΣΦΑ αναφέρουν έγκυρες πηγές, υπογραμμίζοντας ότι ο μόνος τρόπος για να δώσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή το «πράσινο φως» είναι να σπάσει το προς μεταβίβαση πακέτο του 66% των μετοχών, σε 49% για τη Socar, την κρατική εταιρεία αερίου του Αζερμπαϊτζάν και σε 17% για τρίτο παίκτη ή και για περισσότερες εταιρείες.
Πρόκειται άλλωστε για σχέδιο που....

Δήλωση – σοκ από Ρομπόλη: Λείπουν €3,7 δισ. για την πληρωμή των συντάξεων έως το '16

Δήλωση – σοκ από Ρομπόλη: Λείπουν €3,7 δισ. για την πληρωμή των συντάξεων έως το '16
Δραματικά είναι τα στοιχεία για το έλλειμμα στα ταμεία κύριας και επικουρικής ασφάλισης που παρουσιάζει ο πρώην επιστημονικός διευθυντής του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ Σάββας Ρομπόλης.

Όπως υποστηρίζει σε συνέντευξή του στην Ημερησία, διαπιστώνεται έλλειμμα 3,7 δισ. ευρώ για την πληρωμή κύριων και επικουρικών συντάξεων έως το 2016, ενώ 100.000 νέοι αναμένεται να προστεθούν στις λίστες ανεργίας έως το τέλος της επόμενης χρονιάς.

Μάλιστα, ο κ. Ρομπόλης αναφέρει ότι...