Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Nέα πρωτιά για το Marshall Islands Registry

Από το naftikachronika.gr
Το Marshall Islands Registry κατάφερε να αποτελεί την πρώτη επιλογή για τις εταιρείες που διαχειρίζονται δεξαμενόπλοια καθώς με 44,6 εκ. gt εγγεγραμμένα στην σημαία κατέχει πλέον την πρώτη θέση παγκοσμίως.

Η α ήρθε έπειτα από την εγγραφή δεξαμενοπλοίων στη σημαία από ναυτιλιακές εταιρείες της Ελλάδας, των Η.Π.Α. και της Ασίας, οι οποίες κατέστησαν το Marshall Islands Registry τη σημαία με την μεγαλύτερη εγγεγραμμένη χωρητικότητα στον τομέα των δεξαμενόπλοιων. Πλέον το Marshall Islands Registry αντιπροσωπεύει στόλο αποτελούμενο από ..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΠΕΚΟ


Η Π.Ε.Π.Ε.Κ.Ο. χαιρετίζει την πρωτοβουλία της Διοίκησης της Ε.Κ.Ο. Α.Β.Ε.Ε. να επαναλειτουργήσει την μέχρι σήμερα αδρανοποιημένη εγκατάσταση της Αλεξανδρούπολης και να την καταστήσει σε εγκατάσταση στρατηγικής σημασίας όχι μόνο  για την Αν.Μακεδονία-Θράκη, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Σ΄ ένα περιβάλλον οικονομικής ασφυξίας που οι περισσότερες εταιρίες του κλάδου προχωρούν είτε στο κλείσιμο είτε στην εργολαβοποίηση εγκαταστάσεων αλλά και προσωπικού, η ΕΚΟ δείχνει έναν άλλο δρόμο.

Αυτό το δρόμο όχι απλά τον καλωσορίζουμε αλλά και θα είμαστε αρωγοί σε πολιτικές που συμβάλουν στη ανάπτυξη, δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας, με σεβασμό στην προστασία του περιβάλλοντος και τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ
Από το apocalypsejohn.com
Η NASA άρχισε πρόσφατα να απελευθερώνει ένα τεράστιο αριθμό εικόνων που λήφθηκαν από την επιφάνεια της Σελήνης.

Αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια πολλών δεκαετιών και από τις διάφορες αποστολές στο φυσικό δορυφόρο της Γης, από αστροναύτες και επιστήμονες που εργάζονταν για τις πολλές αποστολές Apollo.

Οι ερευνητές UFO και οι λάτρεις του χώρου έχουν εντοπίσει κάποιες πολύ ασυνήθιστες ανωμαλίες στη σεληνιακή επιφάνεια. Οι πιο πρόσφατες ανακαλύψεις που έχουν κάνει είναι και οι πιο ενδιαφέρον.

Το πιο ενδιαφέρον σημείο του βίντεο σύμφωνα με υποστηρικτές της θεωρίας συνωμοσιών, είναι αυτό που..

Στην Αθήνα οι Ιταλοί της SNAM για το ΔΕΣΦΑ- Το ραντεβού με το ελληνικό κλιμάκιο, και ποιά είναι τα επόμενα

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΕΣΦΑ
Από το energypress.gr
Ταχεία πρόοδο στην υπόθεση ιδιωτικοποίησης του 66% του ΔΕΣΦΑ διαπιστώνουν στελέχη της SNAM, του ιταλικού διαχειριστή φυσικού αερίου που βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα στην Αθήνα, πραγματοποιώντας σειρά επαφών με την ελληνική πλευρά. 

Πρώτο στη σειρά των ραντεβού των Ιταλών ήταν αυτό που έγινε χθες με το ελληνικό κλιμάκιο, επικεφαλής του οποίου είναι ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού Δημήτρης Λιάκος, ενώ σήμερα η SNAM θα επισκεφτεί εκτός απροόπτου το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, και μετά το Μαξίμου.

Αποτυπώνοντας το κλίμα και την ουσία της χθεσινής συνάντησης, η εικόνα που..