Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Περίεργα ευρήματα στον πλανήτη Άρη... που συγκαλύφθηκαν; (βίντεο)

Από το pronews.gr
Θα μπορούσε με το ταξίδι μας στον πλανήτη Άρη, να ξεκλειδώσουμε το μυστήριο της εξωγήινης προέλευσης μας – αλλά και το κλειδί για την μακροπρόθεσμη επιβίωση του ανθρώπινου είδους;

Έχουμε μιλήσει πολλές για τα περίεργα ευρήματα στον πλανήτη Άρη…

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στην μεγάλη πιθανότητα να υπήρξε ένας αξιόλογος πολιτισμός που, για πολλούς και διάφορους λόγους, καταστράφηκε…

Tο LNG παρέχει μια βιώσιμη λύση μακροπρόθεσμα

Από το naftikachronika.gr
Με τη μετάβαση σε αυστηρότερα επίπεδα εκπομπών από το 2020, όταν το νέο παγκόσμιο όριο θείου θα μειωθεί στο 0.5%, οι πλοιοκτήτες, οι πάροχοι καυσίμων και τα υπόλοιπα ενδιαφερόμενα μέρη της εφοδιαστικής αλυσίδας θα πρέπει να κάνουν σημαντικές επενδύσεις προκειμένου να συμμορφωθούν με τους νέους κανονισμούς. Εξετάζοντας το κύριο ζήτημα, το οποίο είναι το ίδιο το καύσιμο, το LNG παρέχει μια βιώσιμη λύση μακροπρόθεσμα.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα εμπόδια τα οποία πρέπει να κατανοηθούν καλύτερα και να ξεπεραστούν προκειμένου να αξιοποιηθούν πλήρως οι δυνατότητες του LNG σαν καύσιμο. Τα εμπόδια αυτά περιλαμβάνουν την ..

ΤΑΙΠΕΔ: Το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων συνεχίζεται κανονικά και εφέτος αναμένεται να ενταθεί

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΑΙΠΕΔ: Το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων συνεχίζεται κανονικά και φέτος αναμένεται να ενταθεί
Από το bankingnews.gr

Το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων συνεχίζεται κανονικά και εφέτος αναμένεται να ενταθεί από το ΤΑΙΠΕΔ, όπως ανέφερε η Εντεταλμένη Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ, Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου στα «Νέα Σαββατοκύριακο».

Τονίζει  ότι οι επόμενοι μήνες περιλαμβάνουν σημαντικούς και μεγάλους νέους διαγωνισμούς, που αναμένεται να συμβάλουν κατά το μεγαλύτερο μέρος στην κάλυψη του προϋπολογισμού του Ταμείου για τη διετία 2017-2018.

Μεταξύ άλλων, σημειώνει ότι..

Νέα κοινοπραξία σχεδιάζουν οι κολοσσοί πετρελαίου BP και Rosneft

Αποτέλεσμα εικόνας για BP and Rosneft
Από το worldenergynews.gr
H βρετανική BP ενδιαφέρεται για την ίδρυση νέων κοινοπραξιών με τη ρωσική εταιρεία πετρελαίου Rosneft, δήλωσε ο πρόεδρος της BP Russia, David Campbell.

"Ναι, θα θέλαμε να προχωρήσουμε σε περισσότερες συνεργασίες με τη Rosneft», είπε ο Campbell μιλώντας στο TASS.

"Είμαστε...

Ε.Τ.Ε.Α.Π.Ε.Π : ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΠΟΔΟΧΕΣ
Σχετ.: Άρθρο 19 και 20 Καταστατικού ΕΤΕΑΠΕΠ σε συνδυασμό με το άρθρο 38 παρ. 2α του    Ν. 4387/2016 (ΦΕΚ Α΄85/12-5-2016)

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τα άρθρα 19 παρ. 1 και 2 και 20 του καταστατικού του ΕΤΕΑΠΕΠ «Οι αποδοχές για τον υπολογισμό των εισφορών είναι οι αποδοχές με βάση τις οποίες το ΙΚΑ-ΕΤΕΑΜ υπολογίζει τις εισφορές κύριας ασφάλισης». Επιπλέον, με το άρθρο 38 παρ. 2α του Ν. 4387/2016 (ΦΕΚ Α΄85/12-5-2016), από την 1η Ιανουαρίου 2017 και εφεξής το ανώτατο όριο ασφαλιστέων αποδοχών  αναπροσαρμόσθηκε  στο  δεκαπλάσιο του ποσού που αντιστοιχεί στον εκάστοτε προβλεπόμενο κατώτατο βασικό μισθό άγαμου μισθωτού άνω των 25 ετών, ήτοι στο ποσό των  5.860,80€. Σύμφωνα με τα ανωτέρω, το ποσό αυτό συνιστά το ανώτατο όριο ασφαλιστέων αποδοχών και στο Ταμείο μας.