Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Τουλάχιστον 4 νεκροί από επεισόδια με λαθρεμπόρους καυσίμων στο Μεξικό - Τεράστιες διαστάσεις παίρνει το πρόβλημα

Από το energypress.gr
Τουλάχιστον τέσσερις στρατιώτες σκοτώθηκαν από πυρά που δέχτηκαν από φερόμενους ως λαθρεμπόρους καυσίμων σε δύο χωριστά επεισόδια στην κεντρική μεξικανική Πολιτεία Πουέμπλα.

Μια ομάδα στρατιωτών μετέβη σε ένα σημείο όπου καταγγέλθηκε κλοπή πετρελαίου από έναν αγωγό κοντά στο χωριό Παλμαρίτο, όπου δέχθηκε πυρά από μια ομάδα ενόπλων που χρησιμοποίησε γυναίκες και παιδιά σαν ανθρώπινες ασπίδες, ανέφερε η σχετική ανακοίνωση των μεξικανικών ενόπλων δυνάμεων.

Οι στρατιώτες αποφάσισαν να μην ανταποδώσουν τα πυρά. Δύο εξ αυτών σκοτώθηκαν και ένας τρίτος τραυματίστηκε.
Λίγες ώρες αργότερα, στην ίδια τοποθεσία, ένοπλοι που ..

Η Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου εξελέγη νέα πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ

Από το worldenergynews.gr
Η Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου εξελέγη ως πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, σύμφωνα με τις αποφάσεις που έλαβε το Ταμείο για την ανασυγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου.

Προσωρινά καθήκοντα προέδρου - μετά από την παραίτηση του Στέργιου Πιτσιόρλα και την ανάληψη των καθηκόντων του ως υφυπουργού Οικονομίας - ασκούσε ο διευθύνων σύμβουλος Αντώνης Λεούσης.

Η ανασυγκρότηση ήταν..

O αμερικάνικος στρατός δημιούργησε τον άνθρωπο αμφίβιο με DNA!


Από το pronews.gr
Ο ανθρωπος-αμφιβιο ήταν ο αμερικανος Francis Faleichik.

 Υποβλήθηκε στην απαραίτητη χειρουργική επέμβαση.
Εντούτοις, το αποτελεσμα του πειράματος έγινε το μυστικό των αρχών του ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ναυτικού.

 Ο πρωτος που ισχυριστηκε την δημιουργια ανθρωπου-αμφιβιου, ηταν ο διασημος ωκεανολογος Κουστω.
Εντούτοις πειράματα για την ..

"Στον αέρα" ΟΛΕΣ οι ΜΠΕ & ΕΠΟ των αιολικών: η επίδραση υποήχων συνδέεται για πρώτη φορά με εγκεφαλικές αλλοιώσεις!

Από το greeklignite.blogspot.gr
Αν έχετε επιλέξει να ενημερώνεστε μόνο απ' τα μεγάλα συγκροτήματα του τύπου, πιθανά θα έχετε ήδη δει πως ο συνδυασμός παχυσαρκίας και διαβήτη προκαλεί εγκεφαλικές αλλοιώσεις, μαζί με τις δέουσες εικόνες των αλλοιώσεων. Εκείνο ωστόσο που μάλλον δεν υπάρχει περίπτωση να σας πουν τα μεγάλα συγκροτήματα είναι πως στις 12 Απριλίου 2017 δημοσιεύτηκε στο open access περιοδικό PLOS ONE της Καλιφόρνια η εργασία των Weichenberger M, Bauer M, Kühler R, Hensel J, Forlim CG, et al. με τίτλο "Altered cortical and subcortical connectivity due to infrasound administered near the hearing threshold – Evidence from fMRI". Ούτε και θεωρώ πιθανό να σας δείξουν την πιο πάνω εικόνα, που προέρχεται από την επιστημονική δημοσίευση και για πρώτη φορά αποδεικνύει την επίπτωση της επίδρασης στο φλοιό του ανθρώπινου εγκεφάλου υποήχων κοντά στο όριο ακοής. Την εργασία εντόπισε το Καναδικό τμήμα του North American Platform Against Windpower (NA-PAW), της Ένωσης Οργανώσεων Μεξικού-Καραϊβικής-Κεντρικής Αμερικής-Καναδά-ΗΠΑ ενάντια στα αιολικά και την παρουσίασε ο Γερμανικός ιστότοπος windwahn.com. Σας το έχω πει αλλωστε, τα αιολικά είναι η μοναδική μορφή παραγωγής ενέργειας, που έχει προκαλέσει τέτοιο παγκόσμιο κίνημα αντίθεσης. 

Οι 10 ερευνητές, που υπογράφουν τη δημοσίευση, προέρχονται από..

TOTAL: «Προχωρούμε στην γεώτρηση στο Οικόπεδο 11 και ορίζουμε ζώνη ασφαλείας γύρω από το γεωτρύπανο»! - Αναμένεται η τουρκική αντίδραση

Από το pronews.gr
Προχωρά η γαλλική εταιρεία TOTAL τις διαδικασίες της γεώτρησης στο Οικόπεδο 11 της κυπριακής ΑΟΖ, αναφέρουν πηγές της εταιρείας. Η γεώτρηση θα υλοποιηθεί εντός του ερευνητικού τεμαχίου 11.

Το προς διερεύνηση Οικόπεδο βρίσκεται σε απόσταση περίπου 150 Km από την ακτογραμμή.

Οι γεωτρητικές εργασίες θα πραγματοποιηθούν από το πλωτό γεωτρύπανο West Capella.

"Μια ακτίνα 500 μέτρων από τα εξωτερικά σημεία του πλωτού γεωτρύπανου προβλέπεται να κηρυχθεί Ζώνη Ασφαλείας και οτιδήποτε ..