Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ !...


Δείτε εάν σας συμφέρει να εξαγοράσετε πλασματικά έτη για να βγείτε στη σύνταξη

Από το money-money.gr
Ασύμφορη έχει καταστήσει την εξαγορά πλασματικών ετών ασφάλισης ο νόμος Κατρούγκαλου, καθώς οι ασφαλισμένοι που επιθυμούν να βγουν ταχύτερα στη σύνταξη καλούνται πλέον να πληρώσουν έως και πέντε φορές ακριβότερα τα λεγόμενα "πλασματικά έτη".

Σημεία –κλειδιά για να αποφασίσετε αν σας συμφέρει να αναγνωρίσετε πλασματικά χρόνια και πόσα αποτελούν :

Η Eni εξετάζει τη συμμετοχή της στην κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου Turkish Stream

Από το worldenergynews.gr
Η ιταλική εταιρεία Eni δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στην κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου Turkish Stream, όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος της εταιρείας αρμόδιος για την αποθήκευση και μεταφορά του φυσικού αερίου, Μάσιμο Μαντοβάνι.

Ανέφερε μάλιστα, ότι αυτή τη στιγμή η Eni και η  ρωσική Gazprom συζητούν την τροποποίηση των όρων του σχετικού συμβολαίου, που αφορά την πώληση φυσικού αερίου, το οποίο η ιταλική εταιρεία παίρνει την παρούσα περίοδο από την Αυστρία  μέσω του αγωγού φυσικού αερίου TAG, όπως και τις δυνατότητες να λαμβάνει φυσικό αέριο μέσω του Νότιου Διαδρόμου φυσικού αερίου.   

Σύμφωνα με τον κ. Μαντοβάνι, οι δύο εταιρείες συζητούν..

Περιορίζει τις εξαγωγές πετρελαίου στις ΗΠΑ η Σαουδική Αραβία

Από το energypress.gr
Με στόχο τη μείωση των αμερικανικών αποθεμάτων, στα οποία αποτυπώνεται και η αποτυχία των προσπαθειών που έχει καταβάλει για την εξισορρόπηση της αγοράς πετρελαίου, η Σαουδική Αραβία προσανατολίζεται στον περιορισμό των εξαγωγών προς τις ΗΠΑ.

Όπως εκτιμούν παράγοντες της πετρελαϊκής αγοράς από τη Σαουδική Αραβία, τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας θα αποτυπωθούν στα εβδομαδιαία στοιχεία για τα αμερικανικά πετρελαϊκά αποθέματα.

Εξάλλου, στα στοιχεία αυτά αποτυπώνονται..

ΓΕΩΤΕΕ: Κίνδυνος για «Λουκέτο» στο ΙΓΜΕ

Από το energia.gr
Nα προχωρήσει άμεσα "σε κάθε επιβαλλόμενη ενέργεια", ώστε να δοθούν λύσεις στα χρόνια προβλήματα -οικονομικά και στελέχωσης- που ταλαιπωρούν το Ινστιτούτο Γεωλογικών & Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ) και τους εργαζόμενους του, ζητά με σημερινή του επιστολή στον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.E.)

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα..