Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

No comment


Λίβανος: Έκλεισε ο πρώτος γύρος προσφορών για τις άδειες εκμετάλλευσης 5 πετρελαϊκών πεδίων

Από το worldenergynews.gr
Ο υπουργός Ενέργειας του Λιβάνου Cesar Abi Khalil ανακοίνωσε  την Πέμπτη 12/10  ότι ο πρώτος γύρος προσφορών για τα υπεράκτια ενεργειακά μπλοκ έχει κλείσει χωρίς όμως να αναφέρει  πόσες εταιρείες έχουν υποβάλει προσφορά.
Θα χρειαστούν χρόνια ώστε τα έσοδα από οποιοδήποτε από τα μπλοκ να αρχίσουν να ρέουν στη χώρα, δήλωσε σε τηλεοπτική συνέντευξη.
"Ο πρώτος γύρος αδειοδότησης για..

Η Παγκόσμια Τράπεζα αποκαλύπτει τα "βρώμικα μυστικά" της δήθεν "πράσινης" ανάπτυξης με αιολικά & Φ/Β.


Από το greeklignite.blogspot.gr
Η ΕΕ, ερήμην ως συνήθως των λαών της, έχει μπει στην πρωτοκαθεδρία της αντιμετώπισης της υποτιθέμενης "ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής" και προωθεί την απανθρακοποίηση της οικονομίας, δαιμονοποιώντας το CO2, το αέριο που δίνει ζωή στον πλανήτη μας.

Προκειμένου να ταΐσει άλλη μια φορά σανό στους πολίτες, η πολιτική της απανθρακοποίησης βαφτίστηκε "πράσινη ανάπτυξη", αλλά όσο το σχέδιο ξετυλίγεται, τόσο αποκαλύπτεται το εφιαλτικό μέλλον που μας ετοιμάζουν: πλήρης βιομηχανοποίηση του περιβάλλοντος, στο όνομα της δήθεν προστασίας του περιβάλλοντος. Αφού χτίσαμε..

Απόφαση Δικαστηρίου για απεργιακές κινητοποιήσεις ΠΣΕΕΠ

Από το pseep.gr
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το αποτέλεσµα της αγωγής της εταιρείας κατά των κινητοποιήσεών µας, που εκδικάστηκε την Παρασκευή 13/10/17 και µας επιδόθηκε τα ξηµερώµατα του Σαββάτου στις 2:30 η ώρα, έκρινε την απεργία µας ως παράνοµη.
Ως εκ τούτου και κατόπιν οµόφωνης απόφασης του ∆.Σ. ΠΣΕΕΠ αποφασίζεται η αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων που είχαµε εξαγγείλει για το Σάββατο την Κυριακή και τη ∆ευτέρα.

Με νεότερη ανακοίνωση θα ..